- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Mr.White
senior tag
valaki majd dob nekem szerver címet meg jelszót erre a gamenight-ra? ty
-
batai15
félisten
emberek nem jösztök? kevesen vagyunk..
-
Bjørgersson
félisten
1) SQDM = Squad DM?
2) Keresek társat a co-op teljesítéséhez!As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
k.soma
senior tag
válasz Bjørgersson #34410 üzenetére
1. ) Igen, az .
Azt mondják a munka éltet.. de a pihenésbe sem halt még bele senki.
-
Tankos5672
tag
Kicsit sem hacker a gyerek..
Nekem dudálsz, kisautó?
-
k.soma
senior tag
válasz Tankos5672 #34413 üzenetére
Furcsa stat(ok) meg van olyan kör ahol 80% az accuracy-ja, de mégsem érzem csalónak Ez miért lehet?
-
dilipok
veterán
válasz k.soma #34414 üzenetére
gondolom a 100% feletti sniper accurancy sem veri ki a szemed
hat beleneztem a movikba, engem nem gyozott meg... attol meg valami nem stimmel...
Ne ertsd felre, tudom hogy mi lehet az oka, nem vagyok hulye. De nezd csak meg jobban, azokkal a fegyverekkel, amiket "kiprobalt" mind ilyen. Par oles, par loves de magas KPM es acc. Korulbelul leszarom amugy h ki a gyerek, en nem szivesen jatszanek vele (videokon is erdekes a no recoil, de tudom, en vagyok lama, o pedig prau...)
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
TTomax
félisten
válasz k.soma #34414 üzenetére
kb 15 féle névvel van bannolva szerverünkröl. Kétszer volt már colonel100 resetelték.Eddigi osszes neveiben benne volt a "jika".Ha hazaérek csinálok képet rconról.Az egyik legnagyobb bf3csiter.....
Hogy mi? Esportolo????? Muhahaha.....
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Mr.White
senior tag
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'renard1987' (for 2 minutes) ... Prior Kick/Ban
ez mi?
rejoinra meg ezt:
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'renard1987' (for 2 minutes) ... MD5Tool Mismatch: dxgi.dll (len=204
[ Szerkesztve ]
-
k.soma
senior tag
válasz TTomax #34419 üzenetére
Kéne bizonyíték ellene. Akkor elhinném
(#34420) renard: 2 perces kitiltást kaptál a szerverről ahol épp játszottál. Az pedig az FXAA injector egy fájlja ami miatt kickeltek téged valószínűleg.
(#34416) dilipok: Hogy a második felére is reagáljak a kommentednek. Lehet, hogy macro-t használ, de akkor sem akkora csíter mint itt ahogy beállítjátok szerintem (meg azért valljuk be, hogy az M16 elég stabil fegyvernek számít...). Attól még, hogy (tegyük fel) no recoilos macroja van még mindig lehet béna valaki.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz k.soma #34421 üzenetére
Szerinted a 2X stat reset nem elég bizonyíték? Mi kell még közjegyző általi hitelesítés? Nézz mar ra a statjára. . én játszottam is ellene, esélyed nem volt. . .
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
- = Zk = -
félisten
-
dilipok
veterán
válasz F_Zolee #34426 üzenetére
vagyis helyesen minden masodik lovese talaljon de ettol meg ez ugyanugy hihetetlen...
(#34421) k.soma: eddig meg pure prau volt, mostmar ha norecoilt hasznal az nala nem szamit? erdekes hozzallas
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Bjørgersson
félisten
Dupla XP hétvégék szoktak még lenni?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
batai15
félisten
Hát az a game night egy kalap @@
Eleve az hogy 6.30 kezdeni kelett volna, e helyett még 7 után azon filóztunk ki kivel van. senkise azt csinálta ami meg volt beszélve, szóval szerintem hagyom az ilyeneket a picsbe. -
venom123
tag
válasz Bjørgersson #34433 üzenetére
Igen.
"emlékszel még, mikor fiatalok voltunk és úgy hittük valami lesz majd belőlünk? emlékszel még, milyen fiatalok voltunk, látod mégis senkivé lettünk"
-
venom123
tag
válasz batai15 #34434 üzenetére
Na igen, engem 5 perc után dobott le a szeró, bár nem is volt nagyon kedvem visszamenni, meg néha becsúszott 1-2 lagg is. Majd a Close Quartersen vagy az Armored Killen darálunk.
"emlékszel még, mikor fiatalok voltunk és úgy hittük valami lesz majd belőlünk? emlékszel még, milyen fiatalok voltunk, látod mégis senkivé lettünk"
-
k.soma
senior tag
válasz Bjørgersson #34433 üzenetére
Havonta körülbelül szokott lenni 1-1. Januárban lesz a következő, de van, hogy nem hétvége.
-
Bjørgersson
félisten
válasz k.soma #34437 üzenetére
és venom123 köszi a gyors választ. Remélem hétvégén lesz a következő, akkor jobban ráérek. Jó lenne úgy játszani néhány órát.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Bati0501
őstag
Srácok lenne vki,aki megszánna és elvinne egy körre helivel?Meg persze gyalog is mehetnénk.Csak azért,mert napok óta nem bírok kikapni egy olyan szerót,ahol magam is tudjak vmit alkotni légi járművekkel,mert azokkal nagyon el vagyok maradva,így jól jönne egy segítség,aki mellé be tudnék ülni és aratnánk.
A nevem az aláírásomban. -
Chereiose
addikt
Egy fegyverre 150 killnél ad extra xp-t? vagy hány killenként kapok ilyen kétezres bónuszokat?
Mert ugye 100 killnél jár 2000 XP, aztán legközelebb mikor ad valamit? 150, 200? esetleg 300 killnél?
köszi -
k.soma
senior tag
válasz Chereiose #34442 üzenetére
Minden 100. kill után kapsz egy csillagot ami 2000XP-t ér (fegyvereknél). 500 után (egyszer) kapsz egy dogtaget mindegyik fegyóhoz.
(#34438) kovy29: A nem csak hétvégét úgy értettem, hogy van amikor több napos, de általában a hétvége is benne van. (Cáfoljatok meg, ha nem így van.)
[ Szerkesztve ]
-
válasz k.soma #34444 üzenetére
Pontosítok. 100killnél(1. Service Star) is ad 1 dogtag-et, majd 500-nál(Master) egy másikat amin számolja az adott fegyverrel elért öléseket.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Csaber
senior tag
válasz Chereiose #34442 üzenetére
100 ölésenként jár ,más " remek "autobalance volt , gyakorlatilag az "ellenség "2-3 ember kivéve klán tag volt és mindegyik klán legalább 3 fővel képviselte magát , csak szégyenszemre ki is kaptak pedig a mi oldalunkon senki sem volt klán tag , mondjuk a fele csak lőtt amit látott [link]
[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
És 500 killnél a dog tag mellé nem ad vmennyi Xp-t? ha már 100 nál adott akkor csak ad 500 nál egy 5 ezres bónuszt vagy nem?
Aktív témák
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest