- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz ricshard444 #34299 üzenetére
Hát célozz is papa, ez az egyik legpontosabb fegyver, nem rúgdos össze-vissza, a közeli ellenre lőjj vele.
@(#34300) DeadMeat: ismerem a szituációt. Én is kaptam megint egy J.W.-t, már két wiskey is figyel itt, meg még egy halom pia, neki kellene állnom zülleni...
[ Szerkesztve ]
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Mr.White
senior tag
M416ra bipodot noobság feltenni? olvastam valaki azt írta így használja, mert kisebb a visszarúgása.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Mr.White #34302 üzenetére
ha hasalsz, ok a dolog. de "kézben" tartva sztem felesleges....
ink foregrip... (Y)juteszembe:
i hate m16 noobs...[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
DeadMeat
nagyúr
Úgy használod, ahogy neked jó.Ez a "szép" ebben a játékban. Ha neked úgy jön be, hogy fent van a bipod akkor használd.Ha a foregripel, akkor azzal.
ZK: Pedig most az a elsődleges puskám.Meg a pecsenye.
[ Szerkesztve ]
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Winne
nagyúr
Ne foglalkozz ilyenekkel, minden fegyvert úgy használj, ahogy neked jobban adja vele. Én is azzal használtam, csak akkor szopó, amikor lefekszel, mert néha le akarja támasztani, amikor te nem is akarod, hogy letámassza és sokszor ettől már meg lehet halni.
@(#34303) ricshard444: a programkódot mindig újra lehet írni, max valakinek tovább tart.
-
- = Zk = -
félisten
válasz DeadMeat #34305 üzenetére
hajjaaaaaj
a két általam annyira utált fegyók egyikei
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
DeadMeat
nagyúr
válasz - = Zk = - #34307 üzenetére
Pedig a pecsenyére egy szilenszer és mán nem ugrál mint egy szűzkurva a kezedben.Kellemeset csalódtm benne. Pontosnak nem pontos, de használható. A másik két favorit lmg-m a 249 és az m240b.
Ám AEK-en "nevelkedtem" AEK nooob vagyok legbelül.Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
- = Zk = -
félisten
válasz DeadMeat #34308 üzenetére
AEK ok... hisz jómagam is azon vegetálok néha. ahova a G3A3 már kevéske
ha már supp akkor ink L86A2.. vagy M240B, amennyiben bipodos fegyó kell
-
DeadMeat
nagyúr
válasz - = Zk = - #34309 üzenetére
A G3-ra nekem is fáj a fogam, csak nem indul el a coop mód.Egyszer elindult, de azóta sem...
-
- = Zk = -
félisten
válasz DeadMeat #34310 üzenetére
mikor próbáltad utoljára elindítani a CO-Op-ot?
-
DeadMeat
nagyúr
válasz - = Zk = - #34311 üzenetére
1-2 hete kb.Néha ha nem találok jó szerót megpróbálom, de eddig 1x sikerült elindítani
BTW bebaszcsiztam
Nem, úgy még nem. Partnert mindig ad rá, de leáll valami hibával.
Cris99: AHA sokféleképp próbáltam, ez a játék csak józanul megy
Idén iszom 4. alkalommal, most a 3. pohár viszkinél tartok és homályos a látás, néhol duplázva[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz DeadMeat #34312 üzenetére
és próbáltad úgy is, hogy valaki be invitál egybe?
szerk.
tudjuk, miféle hibával?nabaszki... én meg direkt visszafogom magam, mert az utóbbi időben kicsit sokat vagyok ittas
(#34314) Cris99
a BC2-t én pl 80%-ban ittasan toltam[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz - = Zk = - #34313 üzenetére
"a BC2-t én pl 80%-ban ittasan toltam"
és milyen gyakran játszottál?
-
- = Zk = -
félisten
naponta. főnökeimmel
csak én mire hazaértem a melóhelyemről, sok kocsma/kisbolt volt "elérhető" közelségben..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Winne
nagyúr
válasz - = Zk = - #34316 üzenetére
Akkor mondhatni egy kezdő alkesz lappangott benned.
-
Mr.White
senior tag
köszi srácok.hát most toltam vele valahogy nem jött be. meg annyira közelre se jó ez a m416.m16a3 valamivel gyorsabb vagy nem tudom.
DeadMeat: egs!
-
asuspc96
őstag
ahogy kivettem kb pontosságra így jönne a sorrend ?
1. m16a4
2. ump/m416
3. pwd-r/scar -
Winne
nagyúr
válasz Mr.White #34318 üzenetére
M16-al nehéz bármit összehasonlítani, a szó nem rossz értelmében véve (!) a rutintalanabbaknak és gyengébben célzóknak annál jobb választás itt nem nagyon van. Ahogy ad esélyt az ember az ak74m-nek, vagy mások szerint a g3-nak (én ki se próbáltam még), akkor azt megszokva erősebb fegyvert kap, de van még pár ilyen okosság.
Összefoglalva mindenki azzal menjen, amivel jól adja, vagy amivel éppen kedve van. Nekem az M16-al nincs meg az 500 killem sem, pedig azt illene összerakni most már. Az AEK-el 1700 körülről kezdtem újra a múlt hét vége felé 18%-os accuracy alattról, most már 20% felett vagyok. Ha nem váltogatod sűrűn a fegyvereidet, akkor megszokod és egyre jobban adja majd.
-
- = Zk = -
félisten
hát ja... mára ezt fokoztam felfelé... szal...
kezdek apám lenni, ahogy muterom fogalmaz... de hát.. ez van. egyelőre" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz k.soma #34325 üzenetére
kérdés, hogy üres tárról beszélünk, vagy ha marad a fegyóban 1 v több skúló
[ Szerkesztve ]
-
DeadMeat
nagyúr
válasz - = Zk = - #34326 üzenetére
Tök mindegy, aek mindíg lassabban tölt mint az m16/m416 Bár az utolsó pecs óta gyorsabb mint volt.De még így is lassabb.De megszokható, nagyon szeretem
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz DeadMeat #34327 üzenetére
ezt nem is figyeltem még egyik szóban forgó fegyónál sem... hm, passz
amúgy G3A3 userként annak aztán van lassú töltése.. főleg ha kifogyott nullára a skúló(#34328) Edem05
jó fegyó ez...
AM pályákon szoktam használni... AN94/G3/ScarL stb társaival[ Szerkesztve ]
-
Mappa
addikt
-
kennyke
aktív tag
Sziasztok,
Kaptam nemrég egy 50%-os kupont az EA-től, gondoltam megveszem az aftermath kieget, de miután beírom a kupon kódot, és rányomok az apply-ra, nem történik semmi, a végösszeg marad ugyanaz.
Mi lehet a baj? Később történik a kedvezmény levonás? -
F_Zolee
veterán
Az elgondolásod jó. Csak annyiban hibázik, hogy a módokat kell felcserélni. Mivel normál módba több golyó kell alapban az emberbe, hogy meghaljon. Mivel hc-ban a legfosabb fegyverből is elég 3 golyó(testre), hogy kifeküdjön de normálba megy kell legalább 5 és akkor még nem számoltál azzal ami mellé ment.
-
Raki
aktív tag
Tegnap kérdeztem már, de nem jött válasz, csak szétoffoltátok a topikot Rambo-val XD.
Szóval: nem tudja vki, hogy a fegyverekhez különféle festés skin-eket hogy lehet megszerezni, mert 1-2-n van, rohadt jól néznek ki de fogalmam sincs hogy kerültek rá ...Intel® Core™ i9-10900K @ 5,0 GHz | Asus ROG Strix GeForce RTX™ 3080 Gaming OC 10GB | MSI MPG Z490 GAMING CARBON WIFI | 32 GB G.Skill Trident Z RGB @ 3600 MHz | Seasonic Focus GX 850W | NZXT H710 | NZXT Kraken X73 | MSI Optix MAG322CQRV @ 144 Hz | WD Black SN750 M.2 SSD @ 1TB + HDD
-
-
Stunts666
őstag
Azt tudtátok, hogy soflammal be lehet mérni a tv rakétát???
Aktív témák
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest