-
PROHARDVER!
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Hülye azért nem vagyok, nem álltam át, végre nem a szopó oldalon voltam
Ez kb a kör felénél volt végre maradtak vagy 3-an, de kezdésnél is 10-ell többen voltunk[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Tegla80
addikt
Ezt mar kiszedtem
,de van cte/incursion alatt egy ilyen is matol annak aki eleri.(rament a delutanom/estem mire berakott 3partiba peddig 5palya futott folyamat.....ritka xar ott valami e teren es csak varakozik az ember.)
A bf1-ben elerheto lesz,de a puzzle db-ok ugyan ugy megszerzesre varnak tehat nem azt/annak adja meg.
Vettem meg 35 alap bp-ot es abbol meg beadta a kukri uccso db-jat meg par jobb skint is.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
bul07
nagyúr
Honnan bújhatott ellő ez a sok játszani nem tudó, játékos
Mai játék egy kínszenvedés volt annyira retardált játékosokkal van teliÓ jaj péntek van a kicsik ma játszhatnak mert holnap nincs iskola meg is van
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
sealandfirst
junior tag
Valaki megkérdezte egyszer tőlem, hogy dog tag fanatikus vagyok-e?
Megint valaki meg azt ajánlotta, hogy ebay-ről rendeljek inkább, jobban megérii was there dog tag bf1 megszerzése
Ha már ráuntál a közösségi médiás végtelen osztogatásokra
Kíváncsi lennék, hogy az adományozónál random.org alapján megy-e a nyertes kiválasztása...Mennyibe kerül ma egy mozijegy? hány euro
.
-
dergander
addikt
Én egy olyan Svéd sráccal találkoztam már párszor aminek nem csak a Cavalry-ba volt 100 csillag hanem a kardba is. A srácot egyszerűen nem lehetett megölni még akkor sem mikor a csapata 200 ponthátrányba volt. ja és Sinai Deserten. Se jármű se mi pedig lőttük 3-4en. Tudom hogy a lovas tudja magát elég gyorsan gyógyítani,de a golyó ellen az se véd sokáig .
-
sealandfirst
junior tag
Mit vár egy játékos, filmbuzi 2018-tol?
Battlefield 1942
Lara Croft: Tomb Raider[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
ÁÁ
Ebben a játékban nincsenek csalók( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
voodoo98
addikt
Ez biztos? Nem láttam sehol erről infót, de érdekelt mindig, h azért nem éleszt fel, mert nincs nála tű vagy mert gyöki!
(#36707) bul07
Nekem eddig egyszer volt olyan, h az ellenfél csapat elfogyott!
Egyből vége lett a meccsnek.[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
zzola
titán
válasz Aventador91 #36716 üzenetére
Én benne vagyok!
-
Góliát
őstag
Most töltöm a Trialt. A játék egy 5400 HDD-n lesz, 68,25 Gb. Eddig még nem játszottam ezzel, csak a bf3 van meg. Meglátjuk, már várom!
[ Szerkesztve ]
Becsület-Tisztesség-Szeretet
-
prokxy
veterán
válasz Aventador91 #36716 üzenetére
Mehet, de TS vagy nem, vagy csak nagyon halkan, feljött a PC az emeletre, itt meg mellette a gyerek+hálószoba, szóval óvatosan kell.
Írd meg, h mikor jó Neked!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Aventador91
őstag
vajon fél év után is így fogok zúzni? [link]
-
Góliát
őstag
-
zzola
titán
-
zzola
titán
válasz Aventador91 #36729 üzenetére
Nincsen!
-
prokxy
veterán
válasz Aventador91 #36726 üzenetére
Mai du, mint régen, csak a TS hiányzott
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
bul07
nagyúr
Egyre jobb és jobb ez a játék, ja nem
Először pálya végén kidobás
Majd míg vártam hogy legyen üres hely egy szervere menübe nézelődtem majd mikkor elkezdte betölteni a lenti képen ragadtam, csak Alt+F4 segített
Jöhetne már a BF 5 hogy ezt letörölhessem a fenébe( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
@rglaaf
veterán
Nekem most olyanokat produkál amit eddig nem másodpercekre be fagy a kép droppol fps, két egymásutáni mapon beleragadtam a mapba csak redeploy segitett ,ugy érzem meg lesz rank 150 aztán ráhagyom vissza megyek kicsit bf4 be meg 3 ba elég volt ebből a random sz@rságokbol
PSN:BiZzare_0 ️
-
prokxy
veterán
válasz Aventador91 #36732 üzenetére
Asszem megjöttem.
Ebben volt egy kis tank, kis repcsi meg sok gyalogszerk: nem nagy szám, de legalább nem estem-keltem!
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
bul07
nagyúr
Nálam van és van hogy olyankor a szerver is eltűnik, amúgy Telekom xDSL
Nem játékosnál van a hiba, most is ránéztem és ez a kép fogadott a szervernél ami kidobott(lent), majdnem mindenkit kivágott[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Sajnos nem tudtam csatlakozni, egész este errort írt ki, hiába fogadtam el a meghívást...
-
prokxy
veterán
-
nagyúr
-
nagyúr
-
Laby
őstag
válasz FollowTheORI #36748 üzenetére
Oké, otthon felveszlek Titeket.
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest