Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum VI. (téma lezárva)

(#5001) Dufresne válasza alga (#4994) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

USB hosszabbítót lehet kapni és ez a 8-10méter még bőven belefér a hatótávba.
Amúgy meg lehet kapni routert, ami tud nyomtató megosztást is asszem, szóval arra kell rádugni a nyomtatót és akkor az osztja az összes rácsatlakozó gépnek.
Vagy csak simán egy gépre kötöd a nyomtatót és a scannert és aztán a gépen megosztod őket a hálózatra és akkor a többi user is tudja őket használni, legaláőbbis nyomtatót biztos, scannerbe már ne vagyok biztos, hacsak nem multikészülékről van szó.

Árban egy ilyen nyomtatóportos router húzósabb dolog tudomásom szerint:)

Jah meg van valami nyomtatóelosztó dolog is, amivel szintén működhet a dolog, de ennek az árát most tényleg nemtudom.

Back to the field!? www.utv.hu

(#5002) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Az mitől lehet hogy egy iso mérete 3,49GB kírtam majd ismét isot csináltam belőle de akkor már a méret 3,53GB? :U

(#5003) klepto

klepto
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Nem találtam olyan topicot, ahova beírjam a kérdésem, újat pedig nem akartam emiatt nyitni.
Szükségem volna egy elfogadható minőségű sztereó hangfalra a PC mellé. A felső árkategória bruttó 10K.
2 hangfalat néztem ki első körben:
A Genius SP-HF2.0 800 [link] 8900.-Ft
és a Trust SP-3300M [link] 8290.-Ft
Ezek közül ismeri valaki valamelyiket? Melyik szól szebben?
Persze ha van olcsóbb, de szép hangú alternatíva, 2.0-ban arra a véleményre is kíváncsi vagyok.
Jóü volna azonnali válasz, mert jelenleg hangfal nélkül vagyok :(
Ami még szóba jöhetne, és azonnal be tudnám szerezni, az a Genius SP-J16 4900.-Ft, Genius SP-J10 3500.-Ft, és Kinyo hangfalak 3500-4900.-Ft-ig.

A kalória olyan állatfajta, aki, amíg alszol, szűkebbre szabja a ruhádat.

(#5004) Dufresne válasza klepto (#5003) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Az eső geniusnak a nagyobbik testvért már hallottam munka közben és szépen szól, szóval sztem azt nyugodtan megveheted.
A többiről nemtudok nyilatkozni:))

(#5005) alga válasza Dufresne (#5001) üzenetére

alga
(kvázi-tag)

USB hosszabbító, ha 10 méterig működik, ez lesz a megoldás. Úgy hittem, az bőven sok, de ha nem, akkor jó. :)
A probléma ugyanis elsősorban a hellyel van (új helyre került a gép, és most nem fér a gép mellé/környékére a nyomtató/scanner).
A megosztásokkal (ha már megy a dolog) nem lenne gond.

A nyomtatoszerver/routerrel elvileg könnyebb lenne a nyomtatónak/scannernek helyet találni, de ha drága, és van más megoldás, akkor annyit nekem nem ér. Pláne, hogy ami infót találtam róluk a netenm az nekem kevés volt a megértéshez.

Köszönöm az infókat!

(#5006) Dufresne

Dufresne
(PH! addikt)

Emberek, nyitom az új topicot, oda folytassátok majd, köszi :R

(#5007) peterkeT

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Folytatás itt: [link]

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum VI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.