Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    Sziasztok, két kérdésem lenne, próbálom hozzá összeszedni a gondolataim.

    Vásároltam egy előtelepített laptopot, amire a gyári 8 helyett megpróbáltam felvarázsolni a 7-et.
    Sajnos a gyártó honlapján a support csak a gyári 8-asra szól.
    Innen onnan sikerült osszevadásznom a drivereket, most működik, kivéve az USB3. Azonban a gyártó honlapján erre nincs feltöltött driver (Windows 8-hoz sem)

    Ez akkor azt jelenti, hogy a W8 alapból tartalmazza az USB3 drivereket?
    Amennyiben nem, akkor honnan tudom letölteni?

    Az az igazság, hogy elég sokat kínlódtam a telepítéssel, mire felállt a rendszer úgy ahogy. Gyakorlatilag minden működik (kiv. USB3) de kicsit lassúcska. Ezzel az a probléma, hogy az általam vásárolt lapos egy 4 magos AMD 1.5GHz A4-5000 integrált HD8330 APU-val (erre sem ment fel egy Catalyst sem, és az igazság az, hogy fogalmam sincs, ilyen APU-s cuccokat hogyan kell telepíteni, én még s775-öt hajtok)

    Na visszatérve, a kicsit lassúcska az annyi, hogy FF 3 v több ablak megnyitásnál elég akadozva pörög (tölt), valamint egy FB játék és a YT együtt futtatása is gondot jelent. Nem azt mondom, hogy nem megy, de néha bepöcörög. Rendszerlagg, vagy ilyesmi. Na most ez normális egy mai laptopnál, ami 4 magos, és egy aránylag jó VGA van benne?

    Nekem a Q6600-am nem mai gyerek de simán agyonveri azt a laptopot, még húzás nélkül is. Mi lehet a gond? És hogyan rakjam fel az USB 3.0 drivert?

    A Laptop pedig egy Packard Bell TE69KB lenne.
    (Igaz, az enyémben csak 4GB ram van, és 750GB HDD, de gondolom ez nem befolyásol semmit)

Új hozzászólás Aktív témák