- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
sasa311
veterán
no jó
De melyikkel?
Van egy virtualdubom, ami ezt a hibaüzit vágja ki:
no audio decompressor can be found to decompress the source audio format (és le se játsza, holott winamp, media player, minden más igen)
Meg van egy Windows movie makerem, ami fel akarja 450 darabra szeletelni a filmet már akkor mikor elindítom és kifagy a francbaEsetleg ha tudnál mondani egy használható, ingyenes vagy demo progit amivel meg tudnám csinálni az jó lenne
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
placzy
csendes tag
Szia, igen. Már elég sok mindent próbáltam. Van egy Pio-111 PATA-s íróm, először annál vettem észre, hogy hibázik. Megtakarítgattam, kábelcsere, nem javult. Vettem egy másik írót is, az SATA-s, azzal tán még rosszabb a helyzet NVidia-s drivereket is leszedtem, azzal sem javult a dolog. Op'rendszert is újratelepítettem, semmi változás
-
gyulabs
tag
Szia!
Az 58C az nem magas homerseklet, attol meg nem kellene fagynia!Inkabb valami szoftveresen kavar be.Esetleg valami "vendeg", vagy rossz driver.Az egyik regi kollegam vagy 3 hete hivott, hogy nagyon fagy a rendszer 85C- volt a processzor!Tele volt a processzor- hutoborda porral es "bakapehellyel"!Tisztitas utan 53C-re visszaallt a hofok. -
FireKeeper
nagyúr
-
FireKeeper
nagyúr
-
RootRulez
félisten
-
kételkedem
addikt
Itt próbáld, hátha ráér valaki.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
CocooN-z
őstag
GTX 260 + SM 796MB
Megoldás? Powerstrip ben nem tudtam, Refreshforce RefreshLocke nem megy, NV driverben a max a 85HZ
nem tudtam továbblépni sajnos..
Lenry: Mesélj főnök, mivel nem tudtam vele foglalkozni sajnos és szorít az idő ( jha és 3d ben id kellene h mennyen )
[ Szerkesztve ]
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
CocooN-z
őstag
85HZ a max, de a furcsa az h a "Hide modes that this monitor cannot display" szürke, hozzá se nyulhatok!
érdekes.
ui: Everest is 85hz et mutat max, mintha valami lockeolná, és szvsz tuti az nv driver.
monitor:
Képernyő neve Samsung SyncMaster 796MB (Plus)
Képernyő azonosítója SAM01AC
Képernyő típusa 17" CRT
Képarány 4:3
Vízszintes frekvencia 30 - 85 kHz
Függőleges frekvencia 50 - 160 Hz
Maximális pixel órajel 180 MHz
Maximális felbontás 1600 x 1200
DPMS mód támogatás Active-OffTámogatott megjelenítési módok
640 x 480 160 Hz
800 x 480 160 Hz
800 x 600 130 Hz
1024 x 600 130 Hz
1024 x 768 105 Hz
1152 x 864 90 Hz
1280 x 720 110 Hz
1280 x 768 105 Hz
1280 x 800 100 Hz
1280 x 1024 75 Hz
1366 x 768 105 Hz
1400 x 1050 75 Hz
1440 x 900 85 Hz
1600 x 1200 65 Hz[ Szerkesztve ]
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
GoTReX
őstag
Hát van itthon egy 300W ugyancsak Codegen táp a régi Celeron-ból...Ha elég a feszültség 2napig talán jó lenne,nyitáskor felhívom ugyis a boltot mert még bőven Garanciális,hátha egy kis ráfizetéssel vehetek egy márkásabbat ami te is említettél.Amúgy ha már a műanyag szakad a centrifugális erőtől nálad,az igen komoly szerkezett lehetett Nem nagyon értek a tápokhoz,ezért nem akarok okoskodni,de arra tippelnék hogy a hőfok/fordulat szabályzó (már ha így hívják) szált el.Mert löktem rajta egyet ,pörgött 2-t majd fokozatosan leállt.15 perc után sztem egy tojást meg lehetne rajta főzni...És persze ez is pénteken.... Ha már a furcsa történeteknél tartunk,nekem anno kiskoromban a szervizes "master" nyugdíjas szaki rosszul fektette rá hűtőbordát az "erőmű" AMD Thunderbirdemre,ami megpörkölődött...A nagyker garancia megállapította hogy mükődő képes,tehát nem cserélik,az már csak mellékes hogy ha filmet néztél rajta kifagyott....
[ Szerkesztve ]
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Hellas
senior tag
Másik routerrel nem próbáltuk.
Viszont kipróbáltuk most azt, hogy a modemet kihúztuk a laptopból, a laptop wifijét kikapcsoltuk, és akkor is van net, legalábbis bizonyos oldalak bejönnek. Ez, h lehet? A laptop sem a modemről kapná a netet, csak valahonnan befogja véletlen? -
Zolás
addikt
Tehát ha a 800ast rakom az elsődlegesbe és az 1066ost a másodlagosba akkor 800asként fognak müködni?
Tipusra és feszre is ugyanaz a rampár csak nem merek belevágni mig nem tudom hogy lehetséges-e.
Köszönöm a válaszokat.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
zazahoho
őstag
-
netmesterke
aktív tag
-
-
zazahoho
őstag
kipróbáltam a memóriákat minden foglalatban
és láss csodát életre kelt ,de nagyon betegen
az első bootolás után azt írta ki ,hogy súlyos hibernálási probléma után állt helyre a rendszer stb minden adat elveszett.
de most 2 percenként fagy le a gép
érdekesség!!! vezérlőpultban 2 db e 8400 és 2 db q 9550 procit mutat
megpróbálok valmi vista javítást lemezről aztán adatmentés és re instal 1 hónap után ismétAz idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
wolfman
veterán
vidéki embernek segíccség kell! Direkt volt.
Amúgy írásod teljességgel hasznavehetetlen. Nem az a baj, hogy az Messenger vírusellenörző programot kér, hanem hogy az Avast melyik exe-je ami erre hivatott!?
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
sgergi
veterán
Menni megy, tudtommal a +4 pin a memóriáknak és az északi hídnak ad több kakaót. Max. csúcskategóriánál van értelme, középkategóriás gépeken (x48 és 4 giga ram) még semmi hátrányát nem láttam a 20 tűs tápcsatlakozónak.
Egyébként baja semmiképpen nem lesz, legroszabb ami történhet, hogy nem indul el a gép, mert nincs elég kraft. De ilyet még én nem láttam.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Sk8erPeter
nagyúr
Természetesen ezek a feltételek megvoltak. De se Total Commanderből, se Intézőből nem láttam a hálózaton a másik gépet (ez oda-vissza igaz volt).
Router, azonos munkacsoport, könyvtár megosztva, UAC kikapcsolva, mindkét gépen engedélyezve a fájlmegosztás, és végigzongoráztam még szinte az összes általam lehetségesnek ítélt kombinációt, de nem ment.
Elvileg a megosztás jelszóval működik helyesen... Dehát adtam volna én jelszót, de ha már eleve nem is látta a két gép egymást, akkor tök mindegy...Szerk.:
Most jut eszembe, hogy a control userpasswords2 menüvel XP alatt nem játszadoztam, az itteni állítgatásokat is ki lehetett volna próbálni, csak az a gáz, hogy már nincs nálam az a gép, amin a Vista volt (én meg elvből nem használok Vistát ), így már nem tudok próbálkozni.
Legközelebb több gépet is kipróbálok, mert nyilván valami beállítás nem stimmel. Olyan nincs, hogy ne lehessen rendes helyi hálózatot kialakítani.[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
schumi
aktív tag
-
félisten
-
csyo
senior tag
-
csyo
senior tag
az oprendszer XP
mi lehet lenémitva?
a setupban van "INSTANT MUSIC" nevü valami, az micsoda?
Mi lehet lenémitva? mert minden be van kapcsolva (szerintem)
----------------------------------------
krypton:
sztem probáld ki mindkét állásban. Én nem is tudom minek kötöm be a ledeket, nem nézem,
(és nem is szeretem ha világit minden, mint a karácsonyfa)[ Szerkesztve ]
Legyen szép a napod!
-
Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest