- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi77
senior tag
-
A Zéé
addikt
válasz DIEGO15 #18618 üzenetére
Milyen kompakt.... topicban kérdezd meg inkább. Képminőségéről nem sokat tudok, de szerintem a telefonról vezérelhetőség miatt nagyobb macera, mint egy hagyományos kompakt. Méretre ugyanúgy méretes, külön kell hurcolni, cserébe (szerintem) kevésbé praktikusan használható.
Just a simple Lineman...
-
jjeahh
nagyúr
válasz DIEGO15 #18618 üzenetére
tele végen picit fényerőtlen, és az obi nem tom milyen, az rx100 sorozat obijára sokan panaszkodnak, és a sony a nex rendszerre is kevés jó obit csinált, szal érdemes kicsit utánnanézni...az 1" szenzor király ebben a szegmensben, kompakt fronton nagynak számít...a dizájn meg szubjektív, én egy ilyen izével nem mennék ki utcára más ajánlott gépek kb ebben az árban: ez az e-pm2 jó ajánlat sztem, abban a gépben nagyon jó szenzor van, és az oly-k jpeg motorja is egyik legjobb a piacon...olympus xz-10 kb 50k-ért megy, xz-2, meg fuji x10 tudtommal kb. 80k.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Byk01
őstag
válasz DIEGO15 #18624 üzenetére
Nekem az jött le, hogy elég macerás használni, de ha téged megerősített, akkor pont a célcsoportba tartozol, akiknek fejlesztették
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
jjeahh
nagyúr
válasz DIEGO15 #18624 üzenetére
elvileg egy gond van vele: kényelem...egy ilyent használni eleinte ha elég geek vagy szórakoztató lehet, aztán macera szvsz. nem tom milyen okostelód van, de egy jobb mobil + ennek az árából nem jönne ki akkor már egy lumia 1020? vagy a fent említett kompaktok is jobb vásárok lehetnek...de te tudod, ahogy elnézem már eldöntötted, ha neked ez a sony tetszik, vedd meg
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
*Ropi*
félisten
válasz DIEGO15 #18716 üzenetére
Jó kondiban lévő asszisztenssel.
Egyébként általában nincs nálam az összes egyszerre: legtöbbször a fele is elég. Azért van ennyi, hogy ha két-három, egymást követő napos fotózás van és közben nincs időm tölteni, akkor se legyek gondban.
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
scarabaeus
őstag
válasz DIEGO15 #18768 üzenetére
Kártyaolvasó, majd ez a program volt nálam sikeres legutóbb is: Smart Recovery. Hoztak egy kártyát, amin a GetDataBack meg ilyesmi semmit sem talált, persze a FAT-nek már annyi volt, én ezzel a programmal nekimentem, és minden képet szépen leszedtem vele. Nem utasítja ez el, ha a FAT szeméttel van felülírva, vagy olvashatatlan, szépen megkeresi azokat a szektorcsoportokat, amelyek első tagja JPEG fejléccel kezdődik, és írja is kifelé a mentésbe. Egyetlen egy képen sem volt semmi probléma (mondjuk ebbe belejátszhatott az is, hogy nagy valószínűség szerint nem egy folyamatosan képenként ki-kitörölgetett, majd a felszabaduló lyukakba újabb képeket pakoló, töredezett, nem egymásutáni szektorokból álló használat volt, hanem, gondolom, ahogyan én, egy nagy projektbe, üdülésbe-utazásba belevágás előtt, a fényképezőn belüli újraformázást választották az illetők az új fényképek készítése előtt, és így szépen, folytonosan írogathatta a szektorokat a rendszer, és visszaállításkor sem volt probléma, hogy egy blokksorozat elkezdődik egy törlés utáni "lyukban", majd mivel nem fér bele teljesen, valahol máshol folytatódik, amit a FAT láncolatként úgyis tárol, csakhát, a FAT ezen információja néha, ugye, megsemmisül.
Egy probléma akadt, én csak a jpg-eket kerestettem, de volt a kártyán videó is, azokat szépen az előző jpeg végére pakolta, úgyhogy a túl nagy fájlméretű jpegekben én kerestettem HxD-vel avi fejléceket, és azokat határolóként használva én vágtam szét ezeket a nagy fájlokat, a kinyert videók is működőképesek voltak. Nem néztem, hogy beállíthatok-e egyszerre kép- és videókeresést, de el tudom képzelni, hogy ugyanezen cég File Recoveryje ilyen vegyes dolgokra alkalmasabb.[ Szerkesztve ]
Quoth the Raven "Nevermore."
-
Vyndree
őstag
válasz DIEGO15 #20592 üzenetére
Rendeltem már ebay-en lenspent, az egész jó volt. Olyan 3 usd körül volt, így néz ki. Egyik gépemmel sajnos eladtam, azóta úgy tudom ebben az árban azóta sincs jobb, a napokban rendeltem még egye ilyet. Van 1 usd lenspen-em is, azzal szoktam a külső részeket söprögetni, arra jó, az obira nem vinném rá.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest