Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kasa85

    őstag

    válasz Clark18 #31090 üzenetére

    Alaplapot cserélj a foglalat elszállhatott.Kell egy bizonyos nyomásnak lennie mikor berakod a procit.A tüskék akkor lesznek kontaktok szóval rá kell nyomni a procit erősen,ha nem megy elszállt a foglalatod emiatt nem megy semmi.Amúgy meg biztonsági okokból be nem kapcsolnám a gépem,ha ilyen baja lenne akár lakástüzet is okozhat ami még nagyobb kár arról nem beszélve valaki ne adj isten meghal,mert benn ég gondatlanság emberölés vádjával kapsz 2 évet szóval ne használd a gépet tudatosan megfelelőtlenűl,mert rá b@szhatsz veszélyes dolog ez.
    Vidd el szervizbe csinálják meg a letört foglalatot lehet pótolni,de mivel második processzor kuka ott a lapod foglalatával lesz a gond.
    Nem megfelelően van rányomva a proci kell amit fentebb írtam a bizonyos nyomásnak,hogy a tüskék rá feküdjenek.
    Ami még fontos lehet túl hevült a processzor amit nem vettél észre a proci túl élhette a foglalatod nem.
    Mikroszakadás elégett az egyik láb alatt a nyomtatott áramkör elszenesedett csak akkor veszed észre,ha leveszed a műanyagot ami ki bír Extrém hőmérsékletet is,de a lábak kevésbé.

    Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1

Új hozzászólás Aktív témák