Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vismajor01

    addikt

    válasz kelly416 #9425 üzenetére

    Nekem volt olyan tanárom az általános iskolában, hogy álljak be a sorba a többiekkel együtt, különben eltévedek aztán meg****.

    Végig az volt a tapasztalatom, hogy
    1, mi a f*zt keresek itt a sok hülye között
    2, miért kell ilyen sok hülye szabályt betartanom
    3, miért kell aluliskolázott tanárok erőltetett nevelését elviselnem

    Etc, etc. És jártam nagyvárosban általános iskolába, kisvárosban gimnáziumba, fővárosba szakközépiskolába, úgyhogy volt honnan meriteni. Soha senkivel nem lettem a sulin kivül jóban, egyszerűen túl nagy volt az intellektuális különbség. inkább suli után hazasiettem és inkább online kerestem barátokat. Állandóan gond volt a magatartásommal és ezen keresztül a tanárokkal, és miért? Mert rohadtul unatkoztam. Első osztályban ugyanannyira mint ötödikben meg mint tizedikben. Én már rég megértettem a feladatot, de pistike meg juliska még mindig nem érti, hogy 5+5 az 10, és ezért ezen rágódunk közösen. És nem az van, hogy én már tudom, krva ügyes vagyok kapok dicséretet-nem. Le se vagyok szarva, inkább serkentsük a vállalkozó kedvet a buták között, kérdezzük meg pistikét ötödjére is, mennyi 5+5. És nemhogy dicséretet nem kapok mert én tudom, de még lebasznak mert beszélgetek a padtársammal. :DD

    Tök fölöslegesnek tartom az általános iskolai "szocializációt". Szabályokat be kell tartani? Megtanulja otthon. Tisztelettel kell bánni másokkal? Szintén. Meg kell osztani amilye van(ha akarja), ne beszéljen csúnyán, etc? Remélhetőleg nem lesz soha szükségem tanitókra hogy helyettem neveljék a gyerekemet. Aztán mikor kicsit idősebb, és jobban felfogja a miérteket, akkor be lehet engedni a rendszerbe mert akkor már tudni fogja, hogy hogy kezelje.

    Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H

Új hozzászólás Aktív témák