Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FeRRaR1

    őstag

    válasz kelly416 #13822 üzenetére

    Szerintem a Volvo átáll napibbra, mert mindenki szereti, nagy kényelmes, jól pakolható. A Volvo helyére, majd valamikor jövőre beparkol egy LC 500 V8. Úgy is valamelyik elektromossal megyünk a legtöbbször ha suli le vagy felvétel van, boltba elugrani, edzeni... Ilyen 5-10 percere nem szeretem beindítani se a V8-at se a V6-ot.

    Alusky

    Az első kép az a sajátom, az marad mindenképp. Biztosabb mint a halál.
    Értem és ez meg is van napi szinten mikor használom. Viszont amit tud, az annyira bolond biztos, annyira az útra van ragasztva hogy inkább napinak és rossz idősnek jobb.

    Hétvéginek meg valami különlegesebbet szeretnék ami tud huligán is lenni. Ami elméleti síkon rosszabb, de ez teszi jobbá az érzést :DDD

    Tetszik, nem tetszik kérdés annyira nem érdekel. Értem hogy nem mindenkinek jön be és nincs is ezzel baj. Nekünk bejön és ez számít, nem a szomszédnak veszem.

    Qru

    Elkezdtem írni a merkedesz bekezdést. Kb fele hibát soroltam fel a hsz-ben, és már akkor éreztem hogy na jó, ez biztos nem lesz. Most ha megveszem, mindenét megcsináltatom, rá rakatom a 3 extra hűtőt már egy LC500 közép árfolyamában vagyok. Amin még mindig van 5-6-7 év gar, fele annyi mérföld és nagyon nem egy kategória a kettő.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák