Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _NCT

    őstag

    válasz .Sziszi. #24037 üzenetére

    Nos Te sem írtál hülyeséget, megnyugtatlak :D Ugyanis ma ránéztem az autóra, hétfő óta folyamatos time-lapse módban ketyegett az A500S első és hátsó kamerája és hát igaz, 30 perces etapokat gyönyörűen rögzítette a kamera hétfő óta, de mivel az autót nem használtam napokig, le is copta az akkut. A belső service menü 30%-os akkut írt, de még tudtam vele indítózni és el is mentem egy darabig. A kamera fogyasztását nem tudtam megmérni, mivel elfáradt a kábel és pont elszakadt a forrasztásmentes biztosítéklopóm, valószínűleg túl erősen roppantottam meg annakidején :W

    Rámértem itthon, terhelés nélkül az akku 11.9V feszültséget írt, tehát valóban jól mondod, a HW kit 11.4V-os feszültsége már rég lemerült akkut feltételez, ha sokkal hidegebb lett volna, akkor ennyi, az autó ott marad ahol van (Exide EL600 EFB Start-Stop akku, már 5-6 éves). Úgyhogy én azt hiszem maradok a folyamatos time-lapse helyett a maximum 20 perces rögzítésnél leállítás után.

    Viszont ez azt is jelenti számomra, hogy nem lett megoldás arra az esetre, ha valaki parkolás közben meglöki az autót, vagy ráütnek vagy bármi, mert mire feléled a kamera és rögzítene, addigra hűlt helye a tettesnek.

    Nyilván, ha valaki nap mint nap használja az autót és a generátor folyamatosan tud tölteni, ott szerintem nem nagyon fordulhatna elő ilyen probléma.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák