Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    Sziasztok

    Délelött lemostam a kocsit mert nagyon gányul nézett már ki. De komolyan mondom csak felhúzom magam mert nemtudok normális cuccot venni mosáshoz. Próbáltam autósampont de ugyanolyan rossz volt tőle, most épp próbálkoztam JAR-al de nemvált be.

    Igazából szerintem nemis a samponnal van gondom hanem a mosás utáni dologgal, mégpedig az áttörléssel.

    Vettem még régebben nagyon finom rongyot ami jól szívja a vizet. Mosás után szilikon lehúzóval lehúzom a vizet a kocsiról majd a száraz rongyal törlöm át. De mais nagyon csúnya lett tőle, nagyon sok csíkot húzott maga után a száraz rongy, illetve foltokat hagyott, mintha matt lett volna tőle, meg talán zsíros is volt ha jól néztem.

    Az első hsz-t el olvastam, viszont ez a vileda hát nemis tudom.. Érdemes venni olyan "ósanos" samponokat? ez lenne az első kérdésem. A másik kérdésem azlenne hogy maradjak a viledánál vagy szerintetek érdemesebb venni valamilyen bőr-t a lehúzás utáni áttörléshez?

    Valamint samponba ha lehet ne 5-10k-ért ajánljatok hanem ami 1-2-3k maximum. Illetve rongyból jöhetnek is drágábbak mert igazából rongyal vagyok nagyon bajba hogy nemtudom melyik az ami semmi foltot nemhagy maga után.

    köszönöm előre is a segítséget.

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák