Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • rocket

    nagyúr

    válasz attiLANte #2072 üzenetére

    "A hatékony ködösítés - és az előd zajos sikere - miatt nagy várakozás övezi a kártyát, befutott a Stormrise is (amiben nem szerepelnek túl fényesen az nV kártyái), és lehet, hogy jön hozzá még pár DX10.1 cím. Közben a GDC-n népszerűsítik az új technikákat (DX 11 - lehet, hogy már demózzák is?), igyekeznek megnyerni a fejlesztőket, akiket már nem nagyon tud kordában tartani az nV. A kör kezd bezárulni..."

    Pezsgo bontast meg vard meg azert, mert en nem lattam meg teljesitmeny tesztet a Stormriserol :)
    Az a baj a Stormrise kapcsan, hogy semmilyen marketinget nem kapott, raadasul mar alapbol is z-listas jatek.
    Par napja kijott az "olcsositott" verzio, tegnap akartam olvasgatni a jatekrol kulonbozo forumokon ahol ezekben az esetekben elszabadul mar a "pokol", de alig talaltam par hozzaszolast, azokban se a teljesitmenyrol volt szo, hanem a jatekot szidtak, hogy olyan mintha felbe hagytak volna, mert ki kelett adni mindenkeppen.
    Kivancsi leszek ha megjelenik hivatalosan lesznek-e tesztek, es hosszutavon benchmark jatek lesz-e belole, mert ha nem akkor az AMD "majd a tenyek magukaert beszelnek" (ezek ABU szavai amit az AMD-nek tulajdonitott) felfogasat lehuzhatja.... :)
    ATi sok fele sajat technologiat nepszerusitett mar regebben is a jatekfejlesztok kozott, de nem sokra mentek vele a gyakorlatban.

    [ Szerkesztve ]

    "A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

Aktív témák