Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vistaboy

veterán

Sziasztok.

Pénteken kapom meg én is az új kártyámat, ami a következő lesz:

SAPPHIRE Vapor-X HD 6870 1GB GDDR5

Valakinek, akinek ilyen vagy hasonló kártyája van, érdekelne a véleménye a zajszintről és a melegedésről, hogy valóban olyan jók-e a Saphire Vapor-X kártyái ilyen téren, ahogyan azt a hivatalos oldalon állítják. :)

Elsősorban játékra kellene, de a teljesítmény mellett szintúgy fontos számomra a halk működés, mivel sokszor kelek korán - amikor mellettem pár méterre még bőven alszik az asszony :DDD -, és nem szeretném zúgással zavarni.

Köszönöm előre is a válaszokat.

MOD: Ja, és még valami: Tudom, lerágott csont, és már írtátok párszor, de jólesne ha megint megnyugtatnátok ezzel kapcsolatban. :DDD Tehát akkor a Gigabyte 6850-es kártyákat érintő probléma akkor gyártói hiba, így tehát a Saphire kártyái ettől mentesek, igaz? :B

Ui.: Nem szeretnék nVidia kártyát venni (Semmi bajom az NV-vel, de az utóbbi két kártyám AMD volt, és jobban tetszenek most azok), de az eddig látott HD 6870-esek közül egyedül ez a darab tetszik, magyarul bele vagyok zúgva. :B :DDD

[ Szerkesztve ]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák