Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Omega81

    senior tag

    válasz #41133696 #24869 üzenetére

    Bocsánat a Kollégáktól, félig OFF, de ha már a HD6850 hűtéséről esett szó, berakom GoodSpeed- nek, én hogyan oldottam meg.

    Szóval nálam előlapi panel nincsen, de a Gigabyte Poseidon- t moddoltam, így előre kerőlt 2db NorthQ 12cm- es ventilátor. Az alsó sima ügy volt, az Asus P5Q alsó FAN csatlakozójához húztam úgy, hogy alul elvezettem és az alaplap alól jön fel. A felső egyenes vonallal a lap közepére. Úgy nincs útban semmi, hogy raktam be felülre egy IDE DVDRW- t, az IDE kábel tökéletesen merev ahhoz, hogy alá elrejtsem a molex és SATA tápcsatlakozókat, az IDE óvatosan gyűrve befogatva az alaplap széle alá kicsit. :)
    Az alaplap tápcsatlakozói pedig felül segítenek megtartani a többi tápkábelt, illetve a Zalman CNPS9700CULED szabályzójához tartó kábelt eltartják hátra.
    Így van kettő légcsatornám, egy felül ami a memóriákat, a processzort és az északi hidat tartja huzatban, a másik pedig a ház aljába HDD keretbe rögzített vinyót, és ami fontosabb visz be friss levegőt a HD6850- nek.
    Igazság szerint a videokártya mögötti részen volt még egy 80mm- es NorthQ szívó módban, amikor a 8800GTS- em volt AC TwinTurbo- val, de most egyrészt a kártya miatt nem fér el, másrészt itt már célszerűbb a VTX hűtésére bízni a munkát - ennél a fajta hűtőtípusnál.

    Remélem segítettem valamit.

    értékelt üzletek: 42+ 0-

Új hozzászólás Aktív témák