Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soká

    senior tag

    válasz st6969 #65124 üzenetére

    A DeWalt gépek persze, hogy jók, de azért ez részben egykori hírnevének köszönhető, mára mintha felzárkóztak volna egymás mellé a márkák (indenki egyformán igyekszik kispórolni az anyagot a gépből...)
    A 250-es gépet én nem csak a nagyobb vágási kapacitása miatt preferálom, hanem az erősebb motorja miatt is. Azért az megnyugtató, ha egy gép nem erőlködik úgy. Ilyen szempontból azért kérdéses a Hikoki, mert "csak" 1500W-os, hasonló társai inkább 2000W körül vannak. Persze ezek a névleges teljesítmények nem feltétlenül fedik a valóságot. A kínai Watt mindig más mint az egyéb : )))
    Engem ebben a Hikokiban leginkább az érdeke(ne), hogy hová dugták el benne az adatlapján szereplő 43kg-ot? Mert ez 15kg-mal több mint a többi társa. És ez akár jót is jelenthet konstrukciós szempontból. Feltéve ha nem hurcolós gépnek veszi valaki.

    Egyébként st6969 választott jól, egy szürkeöntvény-asztalos és nemkefés gép minden szempontból jobb választás. Ha lenne elég pénzem, ha nem lennék egyébként elégedett a metabómmal, én is valami ilyesmit vadásznék. (vagy legszívesebben csinálnék...)

Új hozzászólás Aktív témák