Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pacman_123

    tag

    válasz yooccoo #46910 üzenetére

    Meg a GTS 10 XC is :) Pl a Zákánynál. Valójában akkor minden kapható olcsóbban is.

    Schumibácsi, én azt a 20e Ft különbséget (csak a GTS 10 esetén) jó fűrészlap(ok)ba fektetném.

    Aztán marószárak: az Extol-lal csak óvatosan.... Nekem van 5dbos készlet, ilyen, OBIban vettem kezdésnek még évekkel ezelőtt, gyakorlolni. Na arra pont jó ..... Egyszer-kétszer használtam a 19mm széles nútmarót, sokág nem tartott az éle. Aztán egyszer kipróbáltam az asztalba épített Tritonnal a kis tisztítómarót (képen jobbról a 2.). Úgy ütött mint az istennyila, megijedtem mikor a munkadarabot a sablonnal hozzáérintettem. Inkább használtam a Massiv fejemet, ezt. A Massiv fejek jók nagyon. Én 2-3 év alatt apránként ráköltöttem ~120e Ft-ot marószárakra, mind a Massiv-tól.

    Neked is azt javaslom, hogy gyakorolj az olcsó szárakkal, de munkára a jobbat fogd. Nem kell rögtön 100e felett szárra költeni,. Megveszel egy-két lekerekítőt amikor arra van szükséged, Egy-két nútmarót amikor arra. Biztos van más forrás is a Massiv fejekre, én itt szoktam venni ha szükségem van valamire:

    http://botex.ro/index.php?l=hu&link=produse&id_categorie=7

    Amit még dicsérnek nagyon, mint márka: CMT. Mondjuk az sem olcsó. Úgy vettem észre hogy marókésnél/fűrészlapnál hatványozottabban igaz az, hogy a jót meg kell fizeni ...

    [ Szerkesztve ]

    Hobbista fanyűvő - https://tinyurl.com/AndrasPazar - https://www.youtube.com/@AndrasPazar

Új hozzászólás Aktív témák