Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • serfozotibi

    csendes tag

    válasz Hunyus #35298 üzenetére

    Az az igazság, hogy nem ártana egy excenter is meg egy szalagcsiszoló is. Ha deszkákat kell csiszolni akkor a szalaggal jobban jársz, de táblásított anyagnál, készre csiszolásnál már jobb az excenter. Persze ha te ragasztod/táblásítod össze az anyagot akkor oda is kell szalagcsiszoló és egy durva papírral, először szálirányra merőlegesen, majd párhuzamosan kell rámenni vele a táblára, de ezek után rendkívül hasznos egy excenter ami finomra átdolgozza azt a felületet. Én legalábbis így szoktam csinálni.
    Nemtudom hogy árban mi az elképzelésed az ilyen csiszolókat illetően, de az előbbi irományomban olvashatod a szalagcsiszoló vételről kifejtett gondolataimat. Az a helyzet, hogy nem szeretnélek befolyásolni, meg mindenkinek meg van a saját keresztje ebben a témában is, de én nagyon szeretem ezeket a Bosch gépeket. Jók a Makiták is, Thybye úgy tudom arra esküszik, persze azoknak is van előnyük a széles szalagmérettel, de szerintem ergonómiában az a kék Bosch jobban kigondolt.
    Ennyit tudok ebben a témában mondani, a gyalugépekről is biztos ír valaki, de már volt szó többről is itt a napokban. :)

Új hozzászólás Aktív témák