Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Longeye

    tag

    Ok! Srácok.
    Nem akartam én semmi rosszat, csak a saját tapasztalataimat írtam le.
    A szakmátokba pedig - írtam is - nem látok bele, ezért amit írtam, azt nem leszólásnak szántam, hogy drágán dolgoztok. Ne így értelmezzétek!

    Egyébként én is úgy kezdtem el a kontárkodást, hogy körbenéztem kis faházat mennyiért lehet kapni, majd mivel egyrészt nem volt olyan, amilyet én elképzeltem, másrész volt olyan hely, ahol csak egy kerti budit 100k-ért adtak kezeletlenül, leültem és terveztem és számoltam.
    Végül az jött ki, hogy ha Baumaxba, meg Praktikerbe (pedig ezek ma már tudom nem a legolcsóbbak) megveszem az anyagot, a maradék pénzből még a szerszámokat is megvehetem hozzá (persze csak barkács szinten). Úgyhogy belevágtam.
    Nem bántam meg, szeretem csinálni, még akkor is, ha úgy érzem nincs hozzá érzékem.
    No de meg sem fordult soha a fejemben, hogy másnak dolgozzam.

    Szóval 100 szónak is egy a vége: nem akartam senkit sem megbántani. Már csak azért sem, mert kb. 1 éve még azt sem tudtam mi az a felső maró és azt is itt tanultam meg ezen a fórumon. Ezen kívül meg még egy csomó más dolgot is.
    A munkáitok, amiket néha lefotóztatok szemet gyönyörködtetőek és csak egy embert tudnék mondani, aki ennél jobban lenyűgözött. Egyszer, régebben woodworking honlapon láttam videofelvételt egy idős asztalosról ahogyan dolgozik. Fiatalabb asztalosoknak tartott előadásokat. Mivel az ánglius nyelvvel hadilábon állok, nem sok mindent értettem, de ahogy mozgott és amiket csinált, az egyszerűen odaszegezett a székhez.
    Egyszer azt hiszem Winner linkelt be egy videót, amiben szalagfűrésszel egy fakockából kivágtak néhány másodperc alatt egy szarvast. No, hát az semmi volt ehhez az asztaloshoz képest (legalább is számomra).

    No, további szép napot mindenkinek!

    /* Egy lelkes kontár */

Új hozzászólás Aktív témák