Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • serfozotibi

    csendes tag

    válasz thyeby #31402 üzenetére

    Énis azt gondolom, hogy a gurulóállvány a jó választás, azzal tényleg kiváltható a gyakori emelgetés. Egyébként az a Metabo Ts 216 meg 254, nah azokban az tetszik marhára, hogy kihajtható lábai vannak, és beépített kerekek. Szóval egyrészt nem kell külön venni állványt, másrészt meg összecsukva gyakorlatilag ugyanannyi helyen elfér mint más gépek állvány nélkül.
    Visszatérve a Boschra az a fogantyú tényleg rossz helyen van egy kicsit, de azt mondom, ha csak annyi a baja, akkor emelem máshonnan! :) Viszont ha meg vágni jó vele, meg minden úgy működik ahogy azt állítják, akkor maradok ennél. Ha nem tetszik úgyis visszaveszik... :)
    Itt egy hónapig minden indoklás nélkül visszaviheted a terméket. Azonnal vissza is adják a pénzt. Ráadásul olcsóbb is a gép mint Magyarországon, átszámítva 200ezerért meg lehet venni újjanan, míg hazai oldalakon a legolcsóbb 311ezer Ft volt. Nem is értem ezt, elvileg itt jobban meg tudnák fizetni az emberek. A Festool merülőfűrészét is 140 centis sínnel 150ezer Ft-nak megfelelő összegért vettem, és az otthon most is 200 körül van sínnel együtt.

    Tehát akkor az MLT 100 nem a legjobb konstrukció? Azt már egy német youtube videón is láttam hogy a tolószán az hagy némi kívánni valót maga után, mert néha akad, meg kottyan is. Az valami golyós rendszerű? Vagyis nekem egyes videókon úgy tűnt. A Pts 10-es Boschnál, ott dolomit csúszkák vannak, ha jól láttam, de az ritka hitvány már újkorában is. Majd kiváncsi leszek a kék testvérre. :)

Új hozzászólás Aktív témák