Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DVlad

    őstag

    Urak!

    Én is egy plazma tévéhez keresek médialejátszót. Sokáig elég volt a BD lejátszó, de főleg a gyerekek miatt erős kényszer alá kerültem, hogy vegyek egy komolyabb képességű mp-t.

    Sokáig favorizáltam az Nvidia Shield-et, mert nagyon minőségi termék, komplex berendezés, és a játék-része kb. űber kategória, de komoly aggályaim támadtak. 1. A kadenciahelyesség megléte, elmúlása, majd újra megléte. Ez számomra alap kritérium. 2. Nincsen rajta optikai kimenet, tehát kellene hozzá pluszban egy átalakító (usb-optikai), amely az amúgy sem csekély árat megnövelné egy igen komoly összeggel, sokan ennyiért vesznek lejátszót. (Ez a készülék a favoritom amúgy. Erről kell lebeszélnem magam.)

    Felmerült a zidoo (ez a név :D) x9s is, de ebben meg realtek van, ami a medekben is sokkal gyengébb képet adott, mint a sigma-val szereltek. Persze lehet, hogy ez már nem "szőröz", stb., de például olvasni olyanról, hogy a "képjavító" tulajdonsága elég erőszakosan nyúl bele a képbe, és én olyan képet szeretnék, amibe egyáltalán nem vagy csak nem észrevehetően nyúl bele a kikapcsolhatatlan "képjavítás".

    Vagy a Himedia Q10 Pro esetleg...

    Számomra is az lenne alapból a megnyugtató lépés (lehet, a korom miatt is), hogy egy nevesebb gyártó termékét veszem meg (pl.: Dune, Popcorn) vagy az említett Nvidia a brand és a fizikai jellemzők miatt. Azonban ezek vagy fázis késésben vannak a szoftverrel vagy eleve kompromisszumosak.

    Szóval, ha max. 100k a határ, akkor mi lehet a legjobb képminőségű készülék, ami naprakész a formátumok lejátszását illetően, van optikai kimenete, és egyáltalán? (4k nem kell, 3d nem kell)

    Az a baj, hogy nagyon sokat segítene egy összefoglaló, amiben az itt általában említett termékek részletesen lennének bemutatva. Mert például azt is csak pár napja olvastam, hogy valamelyik androidos (vagy több) készülék rosszabb képet ad Kodi használatánál, mint a "gyári" programmal?! Ezt egyetlen egyszer írta le valaki pár napja pedig ez szerintem egy orbitálisan fontos tényező, mégsincs róla szó szinte soha. Nem lehetne társadalmi munkában összedobni egy rendszerezést? Nagyon nagy segítség lenne a lámáknak, mint én.

    Előre is köszönöm a reagálásokat!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák