Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz mckay #47841 üzenetére

    Én nem tudtam más lejátszóra küldeni csak olyanra amelyik Airplay képes, erősítőkből akad egy pár, de lejátszóból nekem nem sikerült. Nem állítom, hogy nincs, de nem találtam és utána már nem is érdekelt. Valamilyen "Cast" programokkal előfordulhat, hogy sikerül átküldeni egy tv-re esetleg Chromecastra, de az nem feltétlenül stabil. Youtube--ot azt többnyire át lehet küldeni, videókra is akad megoldás, de nem iTunesból. Tehát ha elsődleges az iTunes, akkor ATV4 a megoldás, ha nem kell iTunes, de kell tükrözés akkor vannak progik és egyéb eszközök amik mindkét eszközre elérhetők és lehet tükrözni, ezt a konkrét eszközök esetén lehet kikeresni, hogy mivel működne rendesen.

    Hányszor kell leírni, hogy elhidd, lejátssza a letöltött filmeket DLNA-n, SMB-n, NFS-sen, ISO-kat még nem, azon dolgoznak, ahogy az m2ts-sen is. MrMC-t ajánlom, ha nincs semmid megvásárolva iOS-re, pl. Plex, vagy Infuse Pro, mert ha valamelyik a kettő közül megvan akkor nem kell megvenned, mindkét eszközre letölthető lesz.

    Az iOS eszközöd sem visz mindent alapból, az androidra is ráfér egy-két app, hogy használható legyen. Az ATV4 a webes és a saját Store-ra épül, csak most tették lehetővé, hogy más app-pok is telepihetőek, ha ezt nem lépik meg, akkor gyakorlatilag mindent buktak.

    H nem tántorodsz el a jailbreaktől akkor ATV3-ra lehet, hogy vannak megoldások, de valószínűleg elmaradnak minden tekíntetben. Ennek jól utána kell olvasni.

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák