Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Locutus

    veterán

    No megvan az Egreat R6S :)

    Nem teszteltem még komolyabban, csak pár dolog:

    - az oplay R1-nél definitive jobb, mindenben eddig, szal a váltás már megérte.
    - kicsit gagyi kínai "minőség", annak ellenére hogy maga a doboz szép, picike, és aluminium... pl a táv egyik gombján már most kopott a felirat, és mikor lehúztam a fóliát a nagy EGREAT feliratról, akkor az R-betű lejött vele :D Ez elég WTF pillanat volt, de aztán visszaragasztottam. Onnantól viszont hogy be van kapcsolva már jobb a minőségérzet mint az oplayen, mert szebb, és jobban is kezelhető, nem beszélve arról, hogy sokkal több opció van, részletesebb a beállítás, és a tudása is nagyobb jóval.
    - setupban nagyjából mindent beállitgattam, amiről tudtam hogy mi, de van pár funkció amit még el kell olvassak, mert oplayben nem volt, és nemtom mire jó
    - egyelőre pár sorozatot, mp3-at, meg 1080p-s KURO tesztvideókat nézegettem, egyikkel se volt gondja. Majd jönnek filmek is.
    - az android elég lassú mire elsőre feláll rajta, de utána szépen használható, mint ahogy a beépített alkalmazások is. (egy egeret azért rá kéne kötnöm úgyérzem)
    - hálózatot automatikusan felismerte, win7 es gépekre az oplay kezdeti szarakodásaival ellentétben azonnal be lehet lépni, és tallózni. Gyorsabbnak is érzem a hálózatkezelését.
    - a kis digit szöveges kijelző jó az elején, bár örülnék ha lehetne állítani, hogy mi jelenjen meg rajta.

    Na szal a részletekben még el kell vesszek, de egyelőre jónak tűnik :)

    Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák