Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #26097408

    törölt tag

    válasz Apollyon #30598 üzenetére

    Az adok hidd el itt is megfognak ugrani, mert mibol lesz visszafizetve az a sok penz amit az allam kiadott/kiad/ki fog adni ebben a virusos idokben. Semmi sincs ingyen!
    Az arak fel fognak menni, thx to Brexit, mar most is erezheto, mondtam is egy peldat lent es tudnek meg. Persze ezek az apro par fontos emelesek sok embernek nem szamitanak ahol atlag feletti a bevetel. Csak vallat rantanak rajta, de a kisembereket ez a sok kicsi sokra megy alapon le fogja padlozni. Es ha az oket is erinti akkor elobb vagy utobb a tehetosebb reteg is megerzi. Knock on affect.
    A fejekben itt is van baj nem is keves, plane, hogy lassan 10 eve hogy itt lakunk es laktunk is eleg sok helyen es talalkoztunk is rengeteg emberrel volt idonk megtapasztalni hogy a szuklatokoruseg ami odahaza van az itt is jelen van.
    Tortenelmet inkabb ne hozzuk fel, mert minden orszagnak van mire buszkenek lennie ill. nem.
    Itt a bajok az orszag merete miatt sokkal nagyobb volumenuek mint odahaza, szoval ezt nem neveznem bagatelnek.
    Ha menni kene innen, bar nem akarunk mert a gyerekre nezve, o szebb jovore szamithana, mint mi. De ha kene menni tuti nem mennenk masik orszagba Magyaroszagon kivul, mert
    1. Meg egyszer nem kezdenenk ujra az eletunk az elejetol. Ehhez tul oregek vagyunk mar.
    2. Draga mulatsag foleg a messzi orszagok USA, Kanada, Ausztralia, Uj zeland, stb.
    3. Otthon legalabb ott vannak a nagyszulok akik be tudnanak segiteni, itt es sehol masutt senkire sem szamithatunk.
    4. Eleg sok kedvezmenyt/tamogatast adnak odahaza a gyerekes szuloknek. Testveremek akik otthon laknak kihasznaljak.
    Persze ezek csak a mi gondolataink, a mi peldank. Nyilvan egyen fuggo ezt ti/masok hogy elitek meg. Majd a kovetkezo evek eldontik hogy lesz, mi lesz. Addig elunk ahogy eddig is de tudad alatt B tervet tervezgetjuk.

    zone: Stamp duty nem egy nagy osszeg, amit ott nyersz azt majd elveszited a magasabb service charge-al, vagy a megemelkedett kamatokkal. Van ahol adnak, van hol elvesznek. A felhasznalo sosem jar jol.

Új hozzászólás Aktív témák