Hirdetés

  • Hardverek pünkösdre

    ph E-book olvasók, komponensek és perifériák kerültek hétvégi összeállításunkba.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

Új hozzászólás Aktív témák

  • Balinov

    félisten

    válasz #30610944 #29060 üzenetére

    marmint a teszkos, vagy egyeb raktari temp melokra? valszeg igen, legalabbis nagy reszuknek. Csak a kerdes, hogy az mikor lesz ugye? Idealis az lenne (mindenkinek) ha par honap utan normalizalodna a helyzet es a munkaeroket (nagy reszuket) felszippanta a kereslet.

    Mokas tortenet is legyen. Asszonyka rendelt par napja par cuccot a Next-tol. Nightline futar hozzta ki, faszi felcsonget (745 korul este), mondon feljonne a 2ikra? 'fcourse. Nyitom ajtot, 40es ir faszi, mondja, nehari, de ez a protokol most, kettonk kozott volt vagy 2m, es kb 1 meterre elem ledobta a csomagot a foldre, ugy szkennelte be.

    Mondom neki, semmi para, stay safe. bolintott, megkoszonte, viszontkivanom. Aztan jott 10 perc mulva megint, mert a masodik kis csomagot lennhagyta a teherautoba :)

    Kezdik felfogni lassan az emberek mar itt is, hogy staythefuck away es hogy mennyire komoly a szitu.

    Lattam egy memet a minap...Ireknek cimezve, contrats lads, 1 week and you learned how to wash your hands, next week we aim to learn how to use the indicator on ur car :)

    6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

Új hozzászólás Aktív témák