Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • siriq

    őstag

    hello

    Nna vegre aszem sikertult talalnom egy jo szallast magamnak. 425 font tobb szobas nagyon jo kornyeken van par perc a belvaros csak. igaz kernek depot de hol nem manapsag. Mar csak a londoni ismerosre varok hogy majd mit valaszol de ha rajtam mulik en meg maga is ki fogom venni. tarsakat minden bizonnyal fogok talalni. Mar van is jelentkezo. Kivanjatok tovabbi szerencset a szallashoz.
    A masik hogy egy nagyon kedves es aranyos feka csajszi vitt el mindd a ket helyre(az elso sajnos nem volt jo). Tovabbi segitseget is fog adni , mint allashoz telefonszam illetve ha valaki sajat uzletet akarnyitni. A sajat uzlet megnyitas alatti segitseget ugy ertette hogy ad egy helyet ahol teljesen ingyen es bermentve elmagyaraznak mindent ami kapcsolodik az uzlethez es tanacsokkal latnak el.
    (ha nem lenne gyereke akkor bizony meg en is bevallaltam volna a csajt nagyon jol nezki es kedves, raadasul meg a kiejtese is normalis nem ugy mitn az itteni embereke).
    Nna egyenlore ezt tortent a mai nap majd meg beszamolok a tovabbiakrol.

    Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.

Új hozzászólás Aktív témák