Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Saccco

    nagyúr

    Ha valaki esetleg sok-sok Play-es XP-t szeretne szerezni gyorsan, akkor ajánlom a Ruben is sleepy nevű játékot. Maga a játék elég egyszerű a főhős zuhan lefelé egy álomvilágban, ahol rózsaszín és ciánkék tv-ken megpattanva jut egyre lejjebb, a tv-ket csak azonos színű aurával érintheti, ezt tapogatással lehet váltogatni. Vannak power-up-ok lassabban essen, messzebb lásson stb.
    5 db achievement található a játékban, melyeket kb. 10-20 perc alatt meg lehet szerezni és egyenként érnek 20.000 XP-t (!). Az utolsó kicsit érdekes, a tv-t kell átnevezni (?) a játék megkezdése előtt.

    Másik hasonló játék a Dot Rush, csak golyókkal kell eljátszani a fent leírtakat, itt több achievement van, viszont gyorsan jönnek.

    Még egy utolsó sok XP-s játék Snake Shadow Edition, egy nokiás kukacos játék, egész szép, 5 achievement egyenként 20.000 XP (!).

    [ Szerkesztve ]

    █ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

Új hozzászólás Aktív témák