Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fotozok.hu

    csendes tag

    válasz Sanyesz. #60712 üzenetére

    Sziasztok!

    Én is vettem egy THL t100 -at. Tinydealtől rendeltem újévkor és 3 hétre érkezett, 60 eFt-ból szerintem jó üzlet volt (koppkopp). A képe gyönyörű, minden szögből, körülmények között jól látni, bár vakító napsütés idén még nem volt...
    Összevetve egy Jiayu 3GT-vel: az akksija jóval hamarabb merül, persze 2400 vs 3000 mAh, de akkor is feltűnő. Átlag két naponta töltöm, napi 2-3 óra wifis netezés, videonézéssel és zenehallgatással, némi telefonálással, amit kibír. Akksi nem melegszik, legalább is nem feltűnő.
    A WiFi vevője gyengébb mint a Jiayunak, a routertől két szobányira, kb. 8 méterre már csak éppen fog jelet.
    Mindent akadásmentesen játszik, amit eddig próbáltam (játékok, fullhd-s mkv file), az antutu benchmark 27ezret mutatott emlékeim szerint.
    A GPS jelet gyorsabban megtalálja, mint a Jiayu, nagyjából 10 mp volt szobából, felhős időben. IGO-t próbáltam volna, de aztán hagytam, mivel nem tudtam full HD-s felbontásban képet megjeleníteni rajta, csak a képernyő kis részére tette ki a progit :)
    Próbáltam a wireless displayt cx-919-es mini pc-n keresztül, de eléggé akadozott, játékra használhatatlan, képek nézegetésére jó volt.

    Összességében nagyon tetszik, szerintem jó vétel volt.

    Üdv,
    J

Új hozzászólás Aktív témák