Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mrgergoke

    aktív tag

    válasz ZeUS2140 #59460 üzenetére

    Engem átvertek a Tinydeal-esek, vásárlásra (sajnos) még mindig ajánlom őket, mert nem volt ezzel a részével probléma. Amint valami (csak minimális méretű) probléma adódik, ők nem tudnak semmiről, tettetik a hülyét, és benne vagy az elb@szott ördögi körükben. Körbe-körbe járkálok velük azóta is. Minden nap hajnalban kapok tőlük egy e-mailt. Minden nap más ügyintézőként mutatkoznak be. Elmondom, mi történt, a következő megint nem tudja, hazudoznak. Jön megint egy másik ügyintéző, annak elölről elkezdeni az egészet, stb. Ha hiszed, ha nem, ez így van, és nálad is így lesz, olvasd csak el a negatív review-kat róluk, de ha gondolod, tudom neked igazolni. Csak azért mondom, nehogy te is pórul járj.
    Ha mégis tőlük vásárolsz, egy nagyon fontos dolog van: időben nyiss Paypal dispute-ot, ne fuss ki az időből, mert erre utaznak.
    Én több százezer forint értékben vásároltam tőlük, és most szívok is a problémák intézésével. A sok otthagyott pénzt így hálálják meg. Csak tapsolni tudok. Vigyázz velük kolléga! :)

    https://rendeljkinait.hu/

Új hozzászólás Aktív témák