- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz Coolmat #100845 üzenetére
Nem mentem bele, csak láttam mi van nála, és rákérdeztem milyen, mire a válasz az volt, hogy "szar...mint a többi Lenovo".
beg: elnézést, hogy megbántottam a lelki világod, csak leírtam valamit (viszont azt egy szóval nem írtam, hogy én nem látok fantáziát a Lenovokban). A postás az a postás, aki csak garanciális cuccok begyűjtésével foglalkozik, és ő mondta, hogy Lenovoból viszi a legtöbb hibás darabot. Rakat hibás cucc ide vagy oda, egy Vibe Z2 Pro "minit" bármikor elfogadnék
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
beg
veterán
válasz rizso #100852 üzenetére
Ne viccelj, nem másztál bele sehova. Csak furcsa a mintavételi célcsoportod
Tény, hogy vannak hiányosságai, mint minden más típusnak. Én az árcédulát nézem és a mellé adott értéket, vele arányos minőséget.
Amiből meg sokat visznek vissza javítani, abból sokat adtak el, ergo sokan vették meg mert sokaknak jó választásnak tűnt.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
rizso
addikt
Akkor túltárgyalva
Egyébként most már nagyon hajlok afelé, hogy akár 5-5,5"-ig is elmegyek, ha viszonylag kompakt a ház. Talán még mindig jobban elfér a zsebemben, mint az S4 Zoom meg egy Nokia E72 (mondjuk attól azért parázok, hogy nem tudom majd kezelni a hétköznapok során, néha már a 4,3" is kényelmetlen).
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
unskillful
aktív tag
De mièrt ?! Pont azt jelezte hogy szar a gps-e a kèszülèknek
The Devil whispered in my ear: your not strong enough to withstand the storm. Today I whispered to the Devil's ear... I am the storm
-
törölt tag
válasz unskillful #100860 üzenetére
Ahha. Ez az infó volt az, aminél úgy érezte, hogy dec. 8. -ai regisztrációja óta, második alkalommal is billentyűzetet kell ragadnia.
-
kurtzyx
tag
Üdv!
Lenne egy kérdésem a Xiaomi Hongmi 1S-el kapcsolatban.
Anno vettem egyet [még tavaly ősz elején] faterom is vett ősz végén.
[Amikor én vettem csak fekete volt, így ő vett egy sárgát és elcseréltük.]
Ezután nővéremnek adtam egyet karácsonyi ajándék gyanánt.
Illetve a pasija is vett egyet magának.[Illetve vettem egyet emagról egy fehéret az lett volna tesómé de angol menüs volt én meg még nem romoltam telefont így karácsony előtt már nem akartam 50 ezres téglát gyártani így inkább visszaküldtem.]
Lényeg a lényeg: ez ugye 4 telefon.
Az érdekesség az, hogy mind a négynek van saját heppje..
A legelső vétel: kínaiul szövegel bekapcsoláskor, 1-2 angol felírat befigyel a menüben, a témák közt nem hajlandó csatlakozni a fizetős tartalomra.
A második [ami nálam van]: Hajlamos egyet-egyet recsegni zenelejátszás közben [ez még önmagában lehet a fejhallgató hibája tesztelni nem igazán tudom.] illetve nem csatlakozik a témáknál a fizetős tartalomhoz.
A harmadik [tesómé]: Szokás, hogy nem hajlandó betölteni oldalakat pl a google-n lévő linkekről. Illetve állítólag melegszik. Ez eléggé irreleváns mivel nos nővéremről van sző...
A negyedik: Hajlamos váltani bizonyos menüpontokban pl a témák között a kínai és a magyar nyelv között. [Nem az eredeti témával fut.]Ez így, hogy jön össze? Mindegyik Miui 5-öt futtat de más verziószámot ír a telefon. Gondolom ez lehet az eltérés oka. Hogy lehetne lefrissíteni a telefont mert a frissítés menüpont nem igazán hajlandó rá.
Illetve a fizetős témák előhozásához mit kell eszközölni? [Konkrétan azt a hibaüzenetet kapom, hogy nem tud csatlakozni.]Előre is kösz.
-
Mercutio_
félisten
válasz kurtzyx #100863 üzenetére
Van saját topicja az 1S-nek...
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
paulkaresz
aktív tag
válasz kurtzyx #100863 üzenetére
Talán ennek a telefonnak legegyszerűbb cserélni a romját.Anélkül nem is veszek telefont hogy ne olvasnám el a topikjának legalább egy részét.
A [miuiandroid.hu]-ra kattintassz :
, aztán jobb felül katt a letöltésre majd onnan kiválasztani a készülékedet(én a vagyula -félét tölteném le) és a romot letöltöd a számítógépedre.MiRecovery ( Tiszta telepítés)
MiRecoveryben a hangerőgombokkal navigálsz,és a bekapcsoló gombbal okézol!!!!!!!
-A letöltött ROMot másold a telefon gyökerébe
-Nevezd át update.zip-re,ha lehet még másolás előtt.(kisbetűs legyen,és ne az legyen a neve végül hogy update.zip.zip)
-Lépj be MiRecovery-be. Ezt két módon is megteheted:
1: Lépj be a fentebb említett Frissítés alkalmazásba, itt nyomj egy menü gombot,majd válaszd az "Újraindítás Recovery módban"
Vagy:2: Kapcsold ki a telefont.Nyomd meg a bekapcsoló gombot és a hangerő fel gombot egyszerre,míg meg nem jelenik a Mi logó.Ezután elengedheted a gombokat,egy-két másodperc és a Recoveryben vagy
-Válaszd az Angol nyelvet
-Válaszd a Wipe & Reset menü és itt a Wipe Cache-t , majd ha ezzel végzett akkor válaszd aWipe User Data-t
-Válasz ki az "Install update.zip to System" pontot
-Elindul a telepítés
-Ha végzett válaszd a Reboot,majd a Reboot to System pontokat
- Ha teljesen nullázni akarod a telefont,akkor a telepítés után nyomj a Wipe All Data-ra a Wipe & Reset pontban Arra figyelj oda,hogy ez töröl mindent,így a felmásolt és telepíteni kívánt rom .zip fájlját is!Ha telepítés előtt teszed,akkor újra fel kell másolnod a telepíteni kívánt romot!Megjegyzés!
Ha esetleg telepítés után nem bootol be a telefon,akkor lépj be ismét MiRecoverybe és csinálj egy Wipe User Data-t a Wipe & Reset menüben
A Wipe User data törli a felhasználói adatokat!!!A belső tárhelyen lévő dolgokat nem bántja,tehát a fényképek,videók stb.....megmaradnak.
Ha az előző sem segít és még mindig nem bootol be a telefon,akkor lépj be ismét MiRecoverybe és csinálj egy Wipe All Data-t a Wipe & Reset menüben
A Wipe All data törli a felhasználói adatokat és a telepített alkalmazásokat,valamint azok adatait!!!
Az első Bekapcsolás ideje a telepítés után hosszabb ideig is tarthat (4-5 perc)!Légy türelmes ...MiRecovery Wipe pontjainak jelentése:
-Wipe Cache- Törli a telefon háttértárolóját,gyorsítótárát
-Wipe User Data- Törli a felhasználói adatokat (Jelszavak,beállítások,stb....)
-Wipe All Data- Törli a felhasználói adatokat és a telepített alkalmazásokat,valamint azok adatait (gyári visszaállítás)hriska
Az élet olyan mint egy tekercs WC-papír ... Minnél közelebb van a vége annál gyorsabban fogy!
-
Enikő92
tag
Sziasztok újra! Abban kérnék segítséget, hogy mitől merülhet lefelé a telefonom akksija? Korábban valaki említette itt a wakelock det. nevű dolgot, ami elvileg megmutatja , de nem nagyon tudom hogy mit is kell ott figyelni :/
-
Enikő92
tag
válasz maggi1886076 #100869 üzenetére
Ez igazán sokat lendített az ügyön!
-
alázógyík
addikt
válasz maggi1886076 #100872 üzenetére
Azt már nem töltésnek hívják?
-
zolipapa66
tag
válasz Enikő92 #100870 üzenetére
A DU battery-t leszedted? leagoo fórum
Amúgy jó a humor, de tegyétek offba, meg magatokat is.
[ Szerkesztve ]
Ecoo E04 - UMI Hammer - Redmi Note 2 prime
-
Enikő92
tag
válasz zolipapa66 #100875 üzenetére
Le , igen. Azóta új szoftver is került rá.
-
aytukabozs
addikt
válasz Enikő92 #100876 üzenetére
hjah, akkuproblémákhoz képernyőmentést szoktunk mellékelni innen:
és innen:
meg innen:
és abból nagyjából kiderül hogy mily módon merül a masina
a te telódnak sztem a 2500-as akssival tudnia kéne 4 óra körüli kijelzőidőt, meg közepes használattal 1 napot minimum
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
aytukabozs
addikt
No tudnak ezek a webshopok hasznosak is lenni,
chigon meg antelife 'szétkapós' videók voltak már linkelve korábban,
most a geekbuying külön oldalt szentelt a teardown videóknaktelóból egyelőre elephone p6000, ulephone be pro, és a méltán híres Fog N4
(#100880) WOT-H-A-C
Hjah.
De ne felejtsük ezeket a típusokat nem a geekbuyingtól megvenni
[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz aytukabozs #100879 üzenetére
Csupa hasznos kis videó!
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
Dapro
senior tag
Hi, 3 kérdésem lenne, első, hogy adott egy ulefone be one (4.4.2). felraktam egy játékot. majd letöröltem és mikor csatlakoztatom a gépre usbvel az android obb mappában ott a játék (400mb+). Ahogy látom az android/data mappában is ott van. Milyen szoftverrel lehet ezeket teljesen eltüntetni? Vagy melyik mappákba rakja még magát egy program installálásnál?
Másik kérdés: ujrainditasnal kicsit fura adatot ír az akksi (1%), kikapcsolás előtt 15% volt. Volt már kalibrálva az akku 2x is 100%on. Vagy egy bekapcsolás ennyit merít?
Harmadik: Felraktam egy hola launchert. letöröltem. most minden inditasnal kiirja, hogy launcher3 leállt. a settings menübe lett egy olyan menüpont, hogy főoldal és ott van egy launcher3 és nem tudok vele mit csinalni, nem lehet törölni. hátha látott már vki hasonlót. ty -
b0bcat
addikt
válasz Dapro #100881 üzenetére
Az akku kalibrálás szemfényvesztés. Ha néhány töltés-lemerítés ciklus után nem áll helyre a kijelzés, akkor az olyan is fog maradni. Apró kellemetlenség, amivel együtt lehet élni.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
Enikő92
tag
válasz aytukabozs #100878 üzenetére
Köszönöm, azóta megoldódott a dolog.
-
v-man
őstag
5" alatt keresgélőknek jó lehet
ez[ Szerkesztve ]
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
janaman01
addikt
ha vót má bocs..
közérdekü közlemény
a telekom ingyen cseréli a dominósoknak a 4g képes simet , ingyen viszi a futár nem kell vele görcsölni.../tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz CoolBoy323 #100764 üzenetére
Felraktam rá a romot flashtoolal, és azóta csak fehér a képernyő
-
punky10
addikt
válasz CoolBoy323 #100890 üzenetére
Cseréld le a "jegesmedve a sűrű hóesésben"háttérképet valami másra...
Bocs...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
janaman01
addikt
úgy látom van két rom is hozzá , próbáld meg a másikat...
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
A boot.img és/vagy lk (uboot) "összeférhetetlenség" okoz ilyet.
Először a mentésből (ugye van?) az lk-t tedd vissza.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
válasz CoolBoy323 #100894 üzenetére
Akkor vadászhatsz hozzá másik romot, vagy megpróbálhatod a jelenlegi uboot-ból a multiport download tool segítségével a megfelelő driver-t beállítani.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
kzkz
őstag
Mlais M52 van esetleg valakinek? Milyen a fényképezője? Találtatok esetleg mintafotókat róla?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz CoolBoy323 #100897 üzenetére
Az eladonak irjatok , szoktak kuldeni.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
janaman01
addikt
válasz CoolBoy323 #100899 üzenetére
szerintem kutakodj másik rom után 4pda stb...amiben esetleg van uboot (lk.bin) azt flashaléskor csréld ki..hátha..
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest