- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coolmat
őstag
válasz maggi1886076 #100097 üzenetére
"Csak sokan nem tudják,hogy nem használható itthon 4g-n."
Hogyhogy? Ezeket a frekiket tudja: 800,1800,2100,2600MHz, megvan mind a 3 hazai frekvenciatartomány
-
senior tag
Köszi a tippet !
Egy kis frissítés a keresgélésemről:
Jelenleg igyekszem olyan dualSIM-es telefont találni (ez kihagyhatatlan funkció), amivel mobilos viszonylatban remek képek/videók készíthetőek. Lehetőleg max 5" es 400$ alatti ár.Eddig amiket találtam (+ mellette az etotalk árai, nem biztos, hogy a legolcsóbb, de viszonyításnak jó).
Mind dualSIM verzió:
- HTC Desire 826 - 380$
- Huawei Honor 6 Plus - 399$
- Xiaomi MI4 - 349$
- Huawei Honor 6 - 310$
- Lenovo Vibe X2 - 239$Mit gondoltok? Nyilván annak örülnék a legjobban ha az X2 is elég jó lenne, lévén a legolcsóbb. Viszont azt láttam, hogy az akkuideje nem olyan sok és közepes a kamerája.
Honor 6 Plus nagyon tetszik és mind az akkuidőről, mind a duplakamerás rendszerről nagyon jókat írnak, de 5,5"...
Jelenleg a Xiaomi MI4 tetszik a legjobban, de az előbb úgy tűnt egy képen, mintha a csodás fémkeret ellenére a hátlap csak valami csillogós, ujjlenyomatgyűjtő műanyag.Várom a véleményeiteket, talasztalaitokat !
Köszi,
Sopi -
WOT-H-A-C
veterán
-
senior tag
válasz aytukabozs #100107 üzenetére
Nah a csudába... akkor az kihúzva.
Egyik kínai oldalon ezek szerint elnéztem, hogy van dualSIM verziója... -
Jakuu
őstag
Probalkozzal itt: www.bambuy.es
-
s4tch
veterán
Dealextreme mennyire ajánlott mostanában?
-
adoks
aktív tag
Sziasztok!
Elephone P6000 vagy esetleg P3000s mennyire ajánlott?
És honnan lenne érdemes szerintetek? Pandawill+vámbiztositás, vagy efox európai raktárból? Esetleg valami jobb tipp? Köszönöm! -
kzkz
őstag
válasz Jakuu #100113 üzenetére
Ez alapján náluk is kínából jön a cucc, csak az ottani vámosok úgy tűnik nem fogják meg. Persze neki pont jó, mert pont spanyolban van
NLPost (Netherland Post)
NLPost (10-25 working days) - This method is NEVER stopped at customs in Spain and its price is final. In any case, if the user parasen is covered for any additional costs to be paid by us. US $ 5.02Fast Shipping
DHL (4-7 working days) This method involves customs taxes not included. Please inquire at the office of your country. US $ 25.00 -
alázógyík
addikt
Ma megkaptam én is a Meizu MX3-at.
Malltól rendelve, számlásan, ingyen szállítva 59K-ért.Nagyon gyors a Flyme, a fényképezője remek, és a GPS-e rohadt gyors és pontos. Első bekapcsolás után 10 másodperccel már 12-14 műholdat látott zölden, pedig 10 emeletes épületek között voltam.
Egyelőre nagyon jó.
-
iMaverick
addikt
Ez max. itt a topicban "gáz" (mondjuk offtopic-ba kellene tenni), viszont szerintem vagyunk páran itt a topiclakók között, akiknek nem feltétlenül kell a dual sim... Én speciel még egyszer nem tettem be második kártyát egyik kínai ketyerémbe sem. (Egyszerűen nagyobb a választék a dual-sim-sek között.)
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
KTU
addikt
válasz iMaverick #100120 üzenetére
Én eddig minden dual sim telefonomon használtam mindkét foglalatot.
1. GSM hang + net
2. GSM hangDe mára redukáltam a kártyák számát,
és másodiknak olcsó net sim kártyát rakok, mikor milyet."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Graphics
Jómunkásember
válasz vlevi #100124 üzenetére
Nekem az Elephone még mindig ilyen felemás szitacég.. Fura viszont látni, hogy a OnePlus után az Elephone partnere lenne a CM?
@s4tch: Azért elég pofátlanul még a ZTE V5-ös alsó részét is koppintották.. a kör alakú gomb, a pöttyel jelölt szélső gombok... kész...
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
aytukabozs
addikt
válasz Graphics #100126 üzenetére
Sztem csak rájöttek az kínán kívüli vevők felhasználói szokásaira, igényeire, és csináltak egy portoló csapatot. Az egyik kisebb elephone is úgy presell hogy belengetik rá a CM-et.
Mondjuk amúgy is látványosan fejlődik a cég, másfél éve volt 3-4-5 modelljük, mostmeg követhetetlen már hogy mennyi van.Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz aytukabozs #100128 üzenetére
Mondjuk érdemes ellátogatni a hivatalos Elephone forumra, "noname" kínai gyártóhoz képest eléggé nagy élet zajlik ROM és support szinten.
Romanes eunt domus
-
Graphics
Jómunkásember
válasz FіkuszKukіsz #100129 üzenetére
Lopott név, lopott logó... Nekem nem lesz Elephone-om mostanság...
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
s4tch
veterán
válasz Graphics #100126 üzenetére
Kínaiaknál az "inspiráció" nem bug, hanem feature. Engem nem igazán izgat, annyira kevés az originál dizájn ebben az iparágban, hogy a stabilitás, szoftveres támogatás, jó ár kombóval megvehető vagyok. A ZTE V5 sem egy túl eredeti cucc, mégis bőven megéri az árát. Ezen kívül kisebb méretű, korrekt hardverrel ellátott telefonból annyira gyér a választék, hogy a G2 simán benne van abban a 3-4 típusban, amit anyósnak el tudok képzelni.
-
aytukabozs
addikt
-
gery2k14
tag
Sziasztok!
Tudom már irta valaki az Elephone P6000.
150$ külső raktárből vagy 180$ EU ból.
Játékra használnám inkább. -
GIJoe
addikt
Láttatok valamerre vízálló telefon, EU raktárból?
-
GIJoe
addikt
válasz aytukabozs #100139 üzenetére
IP67 ,köszi, de szerintem az ár miatt csak a china jöhetne szóba... DOOGEE DG700 vajh ajánlhatom e neki?
[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
válasz #79335424 #100137 üzenetére
...erről nekem egy huszonéves story jut eszembe,amikor egy nagyon dzsunka nevet halottam : SAMSUNG
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Flexy90
senior tag
Sziasztok!
Kaptam céges telefont, de nem szeretnék 2 készülékkel mászkálni.
A dilemmám az, hogy nem szeretném, ha a rámásolt telefonszámok bekerülnének a gmail-es névjegyzékembe! Megoldható ez? Nem szeretném sim-re se menteni, meg amúgy sem férne rá az összes kontakt.
Továbbá a névjegyzék vCard (.vcf) formátumban van meg, tudom ezeket egyszerűen importálni? Minden kontakt külön fájl.
Előre is köszi!Xiaomi Fan
-
b0bcat
addikt
válasz aytukabozs #100132 üzenetére
Én most adtam egy esélyt az Elephone-nak. Elvileg hamarosan lesz egy G5-öm. Megnézem, mit tud.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
Mercutio_
félisten
válasz s4tch #100131 üzenetére
A ZTE-t mint gyártót és termékeit egy elefonhoz hasonlítani, háttizé legalább mint egy európai autogyartot és az őt másoló kínait
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
Új hozzászólás Aktív témák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- PayPal
- Kés topik
- Horgász topik
- Óra topik
- New Game Blitz - 2024
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.