Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fujifilm X
- Projektor topic
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lip-Bu Tan az Intel új elnök-vezérigazgatója
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
user26
senior tag
Üdv!
Elnézést, ha félre értem, de ezzel a Migrate (ng verzió) appal, tudok olyan "egy az egyben" mentést csinálni, a rendszerben, amit csak vissza kell flash -ni, ha újra szükségünk van rá.
Backup menüpontban a Select apps alatt melyik opciót kell kiválasztani erre a célra ? Nézegettem, de Bootloop hibára írja fel a figyelmem.
Konkrétan amire szükségem lenne, hogy pl adott egy ROM, amit beállítok, használok, egyedi háttérkép, csengőhang, appok elrendezése az asztalon, stb, ilyen kis-nagy egyedi beállítás. Rendszer csere történik, az nem jön be, tiszta telepítési móddal vissza menne az a ROM amiben a Migrate-vel készítenék mentést törlés előtt, és a mentést vissza tenném, hogy újra minden ott legyen ahogy volt eredetileg. Természetesen a saját tartalmak, képek, zenék ki lenne mentve külön pc, vagy felhőbe, és ezeket utólag vissza lehet állítani, de konkrétan a rendszerbeállítás, appok az asztalon azok visszaállnak oda ahol voltak ?
Ha nem, akkor melyik másik ami ezt tudja ?
A swiftbackup ment és visszaállít, de nem így ahogy szeretném. -
Somatom
veterán
válasz
Bozek #116481 üzenetére
A háttérkép beállítása síma ügy, mert külön művelet van rá. De, ott alapértelmezetten konkrét fájlt kell megadni. Biztos lehet ilyen csereberélős megoldást is kreálni (pl. fájl sorszám növelés változóban), de én még nem próbáltam ilyen háttérkép csereberélést. Egy kérdést megérne a Robot topikban.
-
törölt tag
válasz
szundybence #67962 üzenetére
Ez egy stock Androidos programtár (mert pl. a MIUI más)? Megnéztem, az Apexben külön állítható a programtár háttere. Ha vmi spec. igény szerint szeretnéd szabályozni a megjelenést, akkor pl. az E-Robot tud háttérképet csereberélni.
A kártyára csak tippelgetős, kísérletezős ötletem van. Meg kéne nézni vmi analizálóban a két kártyát, hogy mi lehet a különbség (pl. a blokkméretét). De az fura, hogy egyáltalán nem látja, a tárhely menüben sem jelenik meg. Attól, hogy vmiért nem tudja kezelni, még látnia kéne. Esetleg OTG -n (ha van)? Hátha a slot -nál van vmi gond.
Bozek:
Ez igaz, én sem írtam mást és itt most konkrétan egy 32GB -osról van szó. -
Bazs1981
aktív tag
Sziasztok!
Már harmadik alkalommal jön vissza a szervízből a T-Mobilos telefonom mert egyszerűen amikor a gyári GINGERBREAD verzióról frissít ICS-re utána megdöglik a navim. Először szoftverfrissítést kapott, másodszor főpanel csere volt, harmadjára viszont kaptam egy vadi új telefont. Most még nem frissítettem ICS-re mert jelenleg minden navis programom szépen fut. Abban kérném segítségeteket, melyik launcher-t kellene letölteni ahhoz, hogy be tudjam állítani a kijelzőnek megfelelő háttérképet? Letöltöttem 800*480 és 480*800 felbontású képeket is de nem tudom kitenni mert állandóan széthúzza, akkor is ha csak egy főképernyőm van. Az Apex launcherrel annak idején meg tudtam oldani, de az nincs GINGERBREAD-re csak ICS-re... -
LonGleY
veterán
válasz
ra^ven #10172 üzenetére
Lehet. Ezt az egyet nem próbáltam, mivel alapvetően a 2.2-es rendszert célozza, én pedig ICS-ről kezdtem az egész Androidozást fél éve, így eleve a lehető legmodernebb ICS+ appokat kezdtem vizslatni. Az Apex még ingyenes mivoltában is rengeteg tudással bír (fölöslegek nélkül <- ezt épp oly fontosnak tartom egy jó szoftvernél), így a Pro-ra váltás után már nemigen kutakodtam tovább, és szerencsére a One V egymagos processzora elégnek bizonyult, hogy a szaggatás ne hajtson feltétlen tovább egy még gyorsabb launcherre.
Ettől függetlenül kompatibilis a Holo is az újabb rendszerekkel, csak volt kedvem rápróbálni. Szerencsére, mivel egy launcher is olyan app, mint normális esetben bármelyik másik, így szabadon kipróbálhatók anélkül, hogy nyomot hagynának a rendszeren (kivéve a bloatware féleségeknél, mint amilyen a GO Launcher is - bár ez utóbbinak a saját, rendszerben ragadt háttérképét pont szerettem :]). Szóval, szerintem próba cseresznye!
Viszont egy nagyon fontos tanulság alakult ki számomra. A gyári, háttérben megbúvó, memóriát étkező, "beégetett" appok jelenléte nem előny annak, aki maga építkezne (launchertől egészen a névjegyzékig Google- és készülékgyártó-független megoldásokat használna). ICS-n és fölötte a Sense (és az egyéb gyártó felületek) pedig egy olyan égbekiáltó fölöslegnek tűnik, amitől jobb megválni, amennyire csak lehetséges. A következő telefonom is Androidos lesz, de mindenféleképp gyári rendszerrel (Nexus), sallangok nélkül.
-
Derejebááá
csendes tag
Sziasztok,
Felraktam az Llama-t, és nagyon tetszik, mindent megtanult, wifit, programokat szépen kapcsolgatja, egy probléma van, vagyis kettő, a háttérkép csere, és a profil kezelés. Első nap megcsináltam a profilokat, változtatta csengés hangerejét szépen, de mikor kijöttem a területről, eseményváltás megtörtént, a hangerőt csak a felére rakta vissza, pedig 7/7 re volt állítva az összes beállítás. Ma pedig a hangerőt sehova nem kapcsolgatja. Van tippetek mi lehet a baj? A shush nevű progi van fenn, meg a sweetdreams, esetleg ezek nem férnek össze így?
Vagy tudtok hasonló progit, ami nem gps alapján határozza meg a helyzetem hanem cella alapján, és hasonló funkciókat működtet?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Battlefield 2042
- Fujifilm X
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok