Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gaben01

    őstag

    Sziasztok!

    A lányomnak lassan 2 éve egy Lenovo Tab3 A7-10F Andy lite tabletje van,ami nagyon jól bírja még mindig, de szeretném lecserélni egy nagyobbra, mert már nem csak egyszerűbb játékok mennek rajta,hanem youtube, mesék is és jól jönne a nagyobb kijelző. Van a családban egy Huawei Mediapad T3 8.0, amivel szintén nagyon elégedettek vagyunk, úgyhogy Lenovo vagy Huawei lenne szimpatikus 10" méretben.

    Az ajánlóból a következőket néztem ki (zárójelben ipon árak): Lenovo Tab4 10" 32GB (61K), Lenovo Yoga TAB3 10" 16GB (69K), Huawei MediaPad T3 10.0 16GB (53K).

    A Tab4 Plus és az M3 Lite már más árkategória, de nem zárkózok el tőle, ha azt mondjátok a fenti 3 közül mindegyik kompromisszumos. Elsősorban max 720p mesék memókártyáról, youtube, playstore-ból egyszerűbb játékok, semmi komolyabb hardwaret igénylő a fő felhasználás.

    Melyiket javasoljátok a felsorolt 3ból? Illetve ha van más alternatíva, akkor azt is megköszönöm. Első körben maradnék a 70K körüli árnál, de max 90K-ig hajlandó vagyok áldozni rá, ha időtállóbb gépet kapok érte.

    Előre is köszönöm.

    http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.

Új hozzászólás Aktív témák