Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zolikaDB

    veterán

    Üdv mindenki!
    Szeretnék egy normális minőségű, 7-8 coll körüli tabletet vásárolni. Amire kell: net, youtube, HD tartalmak, fórumozás, stb. De ezeket atomstabilan, és akadás, laggolás nélkül. Más extra nem kell. Tehát GPS, netán 3G, de még bluetooth sem fontos, memória 8-16GB, nem baj, ha éppen nem bővíthető.
    Tapasztalatom a tablet/android dologgal: Iphone 4-es készülékem beadtam szervízbe és kaptam egy Galaxy S3 mini-t cseretelefonnak. Készültem a dologra, sőt vártam is egy jövőbeni váltás reményében. Letettem róla. Pocsék, lassú, nehezen szokható, pfujjj... Aztán olvastam, h a Samsung agyonb.ssza a telefonjait a saját dolgaival. Nekem az a vas gyengébb volt, mint az i4 egymagosa.
    Másik: párom bátyjáék kaptak a T-től egy Huawei Ideos S7 Slim tabletet, amivel a gyerek játszik = üti, vágja, összekeni. És jó. Gyors, pedig se ROM-ot nem kapott soha, hard resete sem volt, semmi karbantartás. És arra mondom, h jobb rajta az Android, mint a kis Galaxyn. Igaz, az Ascend P6-oson is nagyon bejött az Android megvalósítása.
    Szóval ilyen tapasztalatok birtokában kérek tőletek tanácsot!
    Amiket nézegettem, az a Wayteq Xtab 70 dci és a qci. Bár mondják, h az előbbinek gyenge az anyagfelhasználása, a másiknak meg hiába van alu hátlapja, meg mini HDMI-je, de a 4 magos SoC kompatibilitása pocsék és egy jobb kétmagos elveri. De jó a szolgáltatáskínálat, h a TV műsorokat meg lehet nézni később, és ingyen újságok is vannak. Néztem Prestigio-t, tetszik a 2 év háztól házig gari.
    Nem az Antutu lenne a legfontosabb, hanem a hw és sw jó összhangja.
    Mivel nem az Ipad topikban nézelődök, ezért az ár is fontos, 35-38k körül legyen a kezemben a gépezet. Használt is játszik.
    Kínaiakkal kapcsolatban olyat olvastam, h mire letelik 1 év, jövögetnek ki a hibák...
    Másik dolog: első generációs Nexus 7 16GB-al, only wifi is van 40k alatt...

Új hozzászólás Aktív témák