Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • F4ther

    tag

    Hali

    Na letettem az eddigi vagyamrol, hogy digitalizalo tablas tabletet vegyek, mert nemigazan letezik egyelore... a galaxy note-os tab meg hiaba ilyen celu, arra amire nekem kell lassu.

    Tehat maradok inkabb egy tabletnel, amin viszont gondolkoztam lehet nem eri meg most venni hanem inkabb karacsony kornyeken, ujevben, vagy januarban. Mint ha valahol olyasmit olvastam volna hogy a rokchip nekiall a 4 magosokat gyartani, es igy lemegy az ara az osszes mobil procinak, de nem hiszem hogy ez sokat dobna az egeszen hisz a kijelzo teszi ki az ar nagy reszet tudtommal.

    Ami nekem fontos, nyers ero, stabilitas hardwerileg es softwerileg, beepitett 3g, legalabb IPS minosegu kijelzo, flash, 10.1, android, min 16gb beepitett memo, de jo ha van 32 vagy 64 (megjobb), elony az alu vaz (bar ha jolhallottam, neha hibat okoz :F )

    Egyelore ez nekem nagyon nyeronek tunik, viszont az a gond hogy friss, es legalabb 2 honapja kinnt kene lenni, hogy ne zsakbamacskarol beszeljek: [Ramos W30]

    Arban max 300 dollar, marka mindegy, de legyen stabil... ami meg fontos a beepitett hangszoro, elvileg eleg ocskak szoktak lenni, sot hasznalhatatlan... Jo lenne ha alapbol normalis lenne benne, vagy utolag "egyszerubben" butykolheto (azert az nem elonyos egy 300 dollaros gepnel szerintem...)

Új hozzászólás Aktív témák