Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vargalex

    Topikgazda

    Sziasztok!

    Megérkezett a Sunvell T95m 2GB/8GB-os változat, így a mai nappal én is tulajdonosa lettem egy S905-ös kütyünek.
    Nagyon rövid ideig volt alkalmam megnézni. Ezen rövid idő alatt:

    1. Android

    Szerintem teljesen rendben van, play-ból tudok telepíteni, böngészés gyors, youtube megy. Megnéztem még a Horizon Go-t (mert felmerült itt korábban kérdésként), de ezen sem lehet nézni. A korábban említett "sajnáljuk most nem tudjuk lejátszani: 4101" hibával nem indul el a lejátszás. Kodi 16.0 van alapból, de természetesen cserélhető, sőt induláskor szól is, hogy van már stabil 16.1.

    2. libreELEC

    Gond nélkül települt a fogpiszkálós módszerrel. A távirányítón majdnem minden működik is alatta (érdekes módon nem találok az SD-n remote.conf-ot), a hangerő növelés pl. nem. Meglepődtem, hogy az egeres irányításra átváltás is megy.
    Próbáltam IPTV Simple Client-et, nem volt vele gond. Gyorsan letöltöttem néhány trailer-t 1080p-ben és néhányat 4k-ban. Még a 4k-s lejátszás esetén is 500 MHz környékén mentek a magok, mert ugye az is GPU-ból megy.

    CEC-et nem volt alkalmam próbálni, mert a cucc a munkahelyemre érkezett, így csak egy HDMI-s monitorra kötöttem. Elsőre azt gondoltam, hogy hibás példányt kaptam, mert nem volt kép. Aztán jobban szemügyre vettem és a HDMI káblet nem toltam be teljesen az aljzatba, mert annyira szorult, hogy azt hittem, ott a vége.

    Egyébként wifi-n is egész jó, 60 Mbps-t mértem.

    [ Szerkesztve ]

    Alex

Új hozzászólás Aktív témák