Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz didros #5146 üzenetére

    Ennyiért sajnos nincs ilyen, ugyanis neked 2 GB RAM-mal szerelt eszközre van szükséged, ill. az S905-ös készülékek mögött szerintem még nincs túl nagy felhasználói bázis.

    Amikor az M8S-t rendeltem, akkor hasonló szempontok mentén keresgéltem, de hiába leveleztem a kínai eladóval vásárlás előtt, mégis egy klón kötött ki nálam, amit csak OpenELEC-kel tudok idegesítő hiányosságok nélkül használni. Szóval az M8S egy szuper eszköz lenne, ha biztosan tudnál olyat venni, amire van custom rom.

    Én S812-es CPU-val szerelt masinát vennék 2 GB RAM-mal, és ezek alapján ezt ajánlanám, ha lenne EU-s raktáron, így kiszállítva lenne összesen 65,07 USD, de sajnos kifogyott. Ennél olcsóbban szerintem nincs minőségi, droidos mini pc, azaz kicsit meg kell emelned a keretet. Vagy vehetnéd esetleg ezt, de ez is kifogyott és a szállítás valamiért drágább, szóval 58,25 USD lenne a vége, gyengébb cpu-val. Nézz körül más webshopokban, ill. rendelheted Kínából is, de utóbbi esetben fennáll némi ÁFA-veszély is. :)

    (#5148) Janaboy :D

    [ Szerkesztve ]

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast M50 tablet és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák