Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rocket

    nagyúr

    válasz Abu85 #5214 üzenetére

    Marmint szerinted top fejlesztok akiket az AMD oldalan felsoroltal.
    Square, Capcom, SEGA konzol partiak, 505Games,Deep Silver,2K Games,Stardock nem TOP fejleszto, EA jatekoknak meg mind1, milyen vas van alattuk.

    Lassan eltellik az ev fele (ami utan jon 2 honap uborka szezon) NV oldalarol volt Dying Light (hetekig teljesitmeny problemak AMD CPU/VGA-val, most se tokeletes), GTA5 (tobb fele VGA-n artifactol jobb also sarokban 3 hete nincs javitva, az nem javitas, hogy kapcsold ki a MSAA-t, meg vedd lejebb a Post Processt), jon hamarosan Project Cars (nehany hete AMD kartyakon meg mindig siralmas teljesitmeny), Witcher 3, Batman Arkham Knight. (2x GameWorks).
    AMD oldalon volt a Battlefield Hardline a kickassuberbrutalszuper A++++++++ kategorias fejlesztotol, ami jo nagyot bukott.

    Nem a mennyiseg a lenyeg, hanem a minoseg.

    Plusz ~8 honapja tarolja az NV a VGA piacot Maxwell v2-vel, az AMD meg tobb eves "vackaival" van piacon ezekre a jatekokra.

    #5215: "Az AMD sosem kérte, hogy optimalizálják tovább a StarSwarmot."

    Magyar nepmese :DDD
    Az AMD a nagy DX12 revolucio csaszara nem keri optimalizaljak a jelenleg egyetlen benchmarkkal rendelkezo DX12 techdemot, amiben gyorsabbak az NV kartyai, teljesen hiheto :DDD

    [ Szerkesztve ]

    "A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

Új hozzászólás Aktív témák