Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz Zorel #2063 üzenetére

    Jaaa... Így már értelek. :R Igazad van, beérem ~10%-al kevesebb teljesítménnyel, ha fele árban kapom. ;] (Átlag 290X árak vs. az enyém, ugye, nem akartam AMD-ről váltani, NV-ket most nem néztem.)

    Nem gondolom magam fanatikusnak, csak egyszerűen nem akartam a bevált piros oldalról az ismeretlen zöldet kipróbálni, amikor árban is előnyösebb volt a piros. :) A 4850 idején nem voltam elégedett a driverrel, ezért is próbálkoztam meg a GTX260-al, de az mégrosszabb volt. :DDD Most ilyen problémám nem volt.

    A CF AMD oldalon elég problémás, az nem csodálom, hogy nem tetszett. Érdekes amúgy, hogy mikrolaggolt nálad az egyszem 7970 is, nálam nem volt vele ilyen gond, pedig én a falnak megyek a legkisebb laggoktól is.
    Ilyen előzményekkel megértem, hogy feláll a szőr a hátod az AMD név hallatán is. Ugyanakkor vannak userek, akiknél semmi ilyen gond nincs. :) Nekem egyetlen fagyásom nem volt egyik karimmal sem, se a 7970-ekkel, se a 280X-el, se most a 290-el, pedig napi legalább 6-8 órát megy a gép, amiből jó esetben azért fél óra játék, és nem volt még gond. :) Nyilván, az olyan eseteket nem számolom ide, amikor a tuningot tesztelgetem, és kevésnek bizonyul a fesz, vagy soknak az órajel, és fagy, az nem a kari sara. :)
    Szóval nálam is pont ez van az egyszem 290-esemmel, gondtalan, lagmentes, stabil játékélmény, nekem is ezek a legfontosabbak. :R

Új hozzászólás Aktív témák