Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz ricinus13 #36616 üzenetére

    Legrosszabb esetben ez lesz, ha semmiféle kompromisszumra nem hajlandóak. De ezt még átgondolom.

    Malibutomi: Levett oldallappal is az a 80 fok is összejött 5 perc alatt és max 20 percig ment a teszt.. Ha tovább hajtanám lehet melegebb is lenne, bár eléggé beállt erre a hőfokra.
    Viszont a vrm 1-es hőmérséklet ekkor is 95 fok körül van. Az nagyon soknak tűnik még így is. Annak mennyinek kéne lennie?
    Zárt házban 105 fokos is volt.

    Jelenleg 2 db venti van a házban, amit gyárilag adtak hozzá, szerintem 120-as. Egy elöl fúj, egy hátul szív.
    Veszek 2db-ot felülre, úgy emlékszem oda is 120-as megy. De akkor már lehet az oldallapon a plexibe is kéne lukakat furkálni még egy ventinek.
    Szívem szerint inkább kicserélném a vga-t egy másikra, de épp erre gondoltam, hogy tesztpadon nyilván nem fog kritikusan melegedni aztán kapom is vissza hogy jó. Ha meg elállok a vásárlástól vagy veszek másikat, csak jóval drágábban van alternatíva. 980ti biztos nagyon jó, de több mint 200k, annyit biztos nem adok vga-ért, már ez is húzós összeg volt akciósan is. Még átgondolom mi legyen, 2 ventin nem múlik, megnézem mit mutat úgy.

    cain69: 424W? Ajjaj. :) Akkor a táppal is gondom lehet majd, egy G550M-es Cooler master hajtja. Bár idáig vitte gond nélkül. Abba már bele sem merek gondolni, hogy mi lenne ha tuningolnám kicsit. Hát ezekkel a fogyasztásokkal én tényleg nem számoltam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák