Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz Malibutomi #26094 üzenetére

    nem ertem ezt a kartyat. egyik oldalrol tenyleg premium, masik oldalrol meg a hajam egnek all tole.

    ott a borda, meretre es feature tekinteteben meregdraga/minosegi megoldas (Thermalright bordakhoz vagyok szokva), csak nem vettek figyelembe a GPUt. ami borda meg van tamogatva egy olyan muanyaggal amit a PowerColor PCS+ 7850en lattam utoljara (az kb harmad MSRPn indult emlekeim szerint), tetejeben az illesztes se tokeletes.

    ott a 14 fazisos GPU VRM (kb tech pr0n kategoria), vannak kivezetett meropontok, van ramfutes LN2 ala, de nincs rendesen megoldva a (ram)hutes legen.

    a topik egyik legalacsonyabb ASICosa a kartya, amihez kb a topik egyik legmagasabb default feszet kapja. en meg csak nezek, hogy furmark alatt hogy a fenebe eszik 500W folott a rendszer egy GPUval alapbol.

    tetejeben a gyari huto le van matricazva, szoval a "gyari hutes arra kell hogy ki lehessen probalni de ugyis cserelik" se allja meg a helyet.

    igazabol igy FC blokkal mar annyira nem volt olcso sem.

    alapvetoen olyan erzesem van, hogy lehet legen is rendbe lehetne rakni ha raszannek harom napot a kiismeresere es az osszes ertek manualis overridejara, csak azzal meg az a baj, hogy kijon az uj driver / egy uj jatek, es az addig betonstabil beallitasok lehet instabilak lesznek (amin a harom kijelzo miatti extra terheles se segit).

    sok hulye aprosag amit egy jobban megirt vezerlessel siman ki lehetett volna kuszobolni.

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák