Hirdetés

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

  • Read Only Memories: Neurodiver teszt

    gp A 2064 folytatása négy teljes évet csúszott a legelső tervekhez képest – a jövő transzhumanista világa még mindig roppant érdekes, a történet azonban már nem robotok, hanem agybúvárok körül forog.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vunter87

    csendes tag

    Sziasztok! elore is elnezest kerek ha esetleg erre a kerdesre mar valaki elottem kerdezett es valaszt kapott ra, de 20k hozza szolast kicsit sok ido lenne atnyalazni, es a kereso meg nem igazan segitett :W .

    A problema a kovetkezo lenne van egy Sapphire HD7850 2gb OC vga a gepembe, es jatekokba folyamatosan jelentkezi a blackscreen hiba, mar ketto darab alkalommal vissza vittem a boltba ahol vettem, masfel het varakozas Intel HD3000-s kartyaval ami bevan epitve a prociba, es vissza kapom hogy a nagyker vissza dobta miszerint nem jelentkezett naluk a hiba.

    A Sapphire-ral is felvettem mar a kapcsolatot a honlapjukon keresztul irtam nekik ticketet de ott is elkuldtek azzal hogy mondjam azt a PC boltba ahol vettem hogy azzokal a jatekokkal teszteljek amivel nalam elofordult a hiba , nos gondolom ezt nem kell bemutatni erre nincs mod , ok a sajat teszt programjukat hasznaljak es ennyi.

    Szamtech boltba ahol vettem mar csaptam az asztalra hogy ez igy marhara nem oke , tavaly oktoberbe vettem teljes gep felujitas tobb mint 240E ft-t hagytam ott , amibol akkoriban volt a VGA kb 50-60e nem emlkeszem sajnos igy a reszletekre, es hasznalhatlan a gepem arra amire vettem jatekokra.

    Szoval a kerdesem a kovetkezo lenne, mit tudnek csinalni ahoz hogy vegre kicsereljek a videokartyat es vegre szabadon diablozhassak es ne attol keljen felnem minden elit mob csoportnal hogy na itt egy ujabb paralvl 30as HC kari halala mert beuthet a BSOD.

    Amit hozza fuznek, probaltam azt hogy a memorianak az orajelet vissza allitottam alap nem OC kiadasunak az ora jelere, nem oldotta meg a problemat.

    Segitsegeteket elore is koszonom! :)

Új hozzászólás Aktív témák