Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • audi100td

    nagyúr

    válasz atti_2010 #1683 üzenetére

    "de azt nem értem miért vetted meg hiszen mindent láthattál a tesztekben ami lényeges."

    Mert nem volt annyira fontos szempont a játék, de amivel most játszom oda kevés a Llano FHD felbontáshoz, amúgy már leírtam egyszer korábban.

    "játék szempontjából egy 4 magos proci teljeset elég tehát mindegy hogy milyen"

    Igen, de oda a Llano egyszerűen az értelmét veszti, csak feleslegesen növeli meg az árat, ugyanez a (játék)teljesítmény ~75k-ból jött volna ki, úgy gondolom nem mindegy.

    Banános Joe: Mindössze azt felejtetted ki, hogy a Llano cpu szinten azt tudja mint egy 2-3 éves proci csak kevesebb fogyasztással, ez minden bizonnyal megért volna +20e Ft-ot, majd be is hozná az árát a villanyszámlán, na persze. :)

    Nem értem mibe próbáltok minden áron belekötni, felhasználási területtől függően új konfigok közül egyáltalán nem rossz választás a Llano (kifejezetten játékra, Full HD-hez viszont úgy gondolom az egyik lehető legrosszabb ár/érték arányban) és ezt nem is cáfoltam, mindössze megemlítettem, hogy ha ár/érték arány az első szempont, használtan elég jó áron ki lehet fogni cuccokat. A vga-n még spórolhattam volna 2-3e Ft-ot, de a Vapor-X hűtés és a gari miatt nekem megért ennyit, így is jól jöttem ki.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák