Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jakuskacsa

    senior tag

    válasz Becksman #73158 üzenetére

    Neccesen, de elég, ugye függ attól is milyen vga-t raksz mellé. Nálam a régi gépemben 8350@4,7Ghz, 3 vinyóval 1 ssd-vel, 1070 gainwarddal, konnektorból mérve ha mindent (vga/cpu-t) maxon járattam vett fel 610w-ot. Játékok alatt kb 420-at. Egy 600w-os táp volt benne, simán bírta. Azért gondolom, hogy ha nem fogok nyúzni, a procit sem lehet ezzel a lappal az egekbe húzni, akkor belefér az 500w-ba simán.
    Pricilimit... na ez egy olyan kérdés amit már boncolgattam itt nem egyszer. Nálam a fent említett konfiggal, inkább volt gpu limitem mint cpu. Csak én 1440-ben játszottam. A gta5, a crysis 3 az folyamatosan kihajtotta a vga-t 1440-ben. Ha 1080-ban fogysz játszani, akkor szinte biztos, hogy cpu limited lesz.

    Comes:
    Hézagold ki a fület. Vagy rövid a csavaron a menet, vagy meg van szakadva a menet. Így nem fekszik föl rendesen a hűtő a cpu-ra. (ez tűnik ki az alapjárati hőmérsékletből is) Vágjál ki néhány alátétnek valót (egyformát!!!) és tedd a csavarok alá, így kevesebb menet megy bele. Viszont itt már vigyázz a lehúzással, nem kell bikából lehúzni, elég ha érzésre húzod. A lényeg, hogy nem mozogjon a hűtő.

    [ Szerkesztve ]

    A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!

Új hozzászólás Aktív témák