Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HeavyToys

    senior tag

    válasz z00li #2720 üzenetére

    Szerintem ha nincsenek extra igényeid, akkor az Asrock lapját válaszd! Stabil, gyors, viszonylag keveset fogyaszt a lapok tesztjei alapján is. A táp kérdés már kacifántosabb. Sokan használnak paneltápot, a hatásfokra hivatkozva, amiben lehetnek igazságok, de én jelenleg egy normál tápos rendszert használok.

    CFI AB8989, ház táppal együtt. Elvileg 150w-os a táp, elfér benne egy normál 3,5-es nem green winyó és ODD plusz nekem van benne 2x2 gb ram és egy wifi stick. Így fogyi mérővel mérve, idle-ben, letöltés közben 27-28 w-ot vesz fel a konnektorból. Szóval ilyen kis érték mellett szerintem megkérdőjelezhető a paneltáp létjogosultsága. Ugyanis ez a ház táppal 9e. forint. A ventije nagyon halk, nyilván a némától csak hangosabb lehet:). Ha nézel filmet, a gép mellett ülve nem hallod a hangját.A 4cm-es Asrock venti hangja nagyobb mint a tápé.

    Én egyébként most egy MSI E350 IA-E45-öt használok, ezt is ajánlom, mert jó lapka és a hűtése is könnyen moddolható és stabil is. De az Asrock is minden igényt kielégít!

Új hozzászólás Aktív témák