Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hito

    nagyúr

    Hát, ez most arra jó volt, hogy megsemmisüljek és még szégyeljem is magam :(

    Nyílván ha ennyire nem érdekli a dolog, akkor nem egy profi imax múvit szeretne az esküvőjéről, csak hogy legyen valami. Videóztam már 1-2 helyen ezzel a fossal (Galaxy K Zoom), tudott használható eredményt produkálni. Ez nem egy mobil, hanem egy alsókategóriás kompakt, amivel lehet telefonálni.

    Videóban meg elég szépen helyt áll jó fényviszonyok között. Az OIS nem rossz, a 10x-es optikai zoom is hasznos és ott a fHD 60fps is. Lehet elég szépen paraméterezni a videót (telítettség, színhőmérséklet, kontraszt, élesség, stb...) 3 akksi van hozzá, amivel egy egész éjszakát is rögzíthetek elejétől a végéig. De ismétlem, itt nem arról van/volt szó, hogy referencia munkát tegyünk le az asztalra, hanem hogy 1-2 érdekes és fontos mozzanatot megörökítsünk. Az RX100-at sem kell teljesen leírni, 1"-os érzékelővel és F/1.8-as optikával - értő kezekben - bizony meg tud alázni "komolyabb" fotóapparátot és úgy kompletten az összes kompaktot.

    Sértődés nincs, de az ezzel kapcsolatos önbizalmam a béka segge alá esett, így se volt rózsás a helyzet, ezért is akartam valami fényerős, normálisabb géppel csinálni, 70eFt-omba fájt volna a saját költségemen ha megveszem az RX100-at, de így nem fogom. Lesz, ami lesz.

    [ Szerkesztve ]

    Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.

Új hozzászólás Aktív témák