Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • syl5

    őstag

    válasz acvipmember #5274 üzenetére

    Mi a kérdés?

    A tudás nyelvfüggetlen, szerintem. Tudtommal Delphi-s vastag kliens alkalmazásokat elég sok helyen alkalmaznak céges felhasználásra és egyáltalán nem biztos, ha kikopnak ezek a rendszerek, akkor webes alkalmazás fogja leváltani őket. De még ha így is lenne egy megfelelő tapasztalattal rendelkező bármilyen programozó szerintem könnyen fel tudja venni a fonalat a webes fejlesztéssel is. Amúgy még a webalkalmazás is megoldható Delphi-ben, nagyon sok kompnens van hozzá.

    Szerintem ez a legjobb út ahova mehetsz. Megtartod az arany tojást tojó tyúkot, a Delphi-t, de mellette elkezdesz Javazni is gondolva a jövőre.

    45+ szakik sokkal inkább emberek,ezerszer jobb arcok, mint a kis hülye 25-30 éves kockák. Sokkal többet tanulsz tőlük, és ha megismered őket rájössz, hogy ugyanúgy lehet velük hülyülni, mint a 25 évesekkel és nem olyan gecik, mint a kortársaid. Nincs beszólás, nincs kinek nagyobb a farka, ha valakinek nagyobb akkor azt elismerik, ennyi. Én a 45-ös főnökömmel (!!!!) rendszeresen buliztam, aztán másnap mentünk dolgozni. Nem volt munkakényszer, másnap átbeszéltük a dolgokat, aztán csináltuk a melót. Most a 30 éves főnököm egy paraszt munkamániás kocka, nem szeretem. Soha nincs semmi lazsálás, akkor sem ha egyébként semmi feladat nincsen, ott kell ülni feszengve egész nap. Már hulla vagyok, de el nem engedni egy fél órával hamarabb soha, pedig tudja hogy semmit nem fogok már csinálni. Mindig jó hangosan hangoztatja a véleményét, akkor is ha azzal akár bánt másokat, egy bunkó paraszt na, szó szerint egy kibaszott igahúzó paraszt. A másik 25 éves vetít állandóan, a harmadiknak olyan szerencsétlen, hogy fát lehetne vágni a hátán, a harmadik annyira antiszociális, hogy már csak motyogni tud, és olyan mintha fogyatékos lenne. Ezek a 25-30 évesek...

    Hány év tapasztalatod van?
    Mennyivel kaptad a nettó 260k-t, és most mennyivel akarsz 300-at?

    [ Szerkesztve ]

    Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!

Új hozzászólás Aktív témák