- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
silvergod
őstag
Sziasztok!
Nálatok is olyan az oldal most, hogy van egy termék, kiválasztok minden opciót,de nem írja ki a végösszeget feketével?
csak a sárga ár van felül, meg a szállítási opciók,minden böngészővel ilyen nálam most.Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
válasz Gézengúz #28730 üzenetére
ez a kupon mindenkinek van nem személyre szabott?
akkor a 15 dolláros kuponnál rámegyek a get now-ra, megkapom..és holnap beválthatom bármire, ami 15 dodo felett van?
egyet lehet igényelni?[ Szerkesztve ]
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
a select kupon csak akkor használható ha az eladó tárgynál fel van tüntetve? tehát ha csak a store kupon van akkor ott select nincs igaz?
vagy ha berakom a kosárba akkor honnan látom hogy elfogadja a select 2 dolláros kuponom mondjuk
van ott olyan hogy "Buy All" ott azt írja kattintsak rá hogy lássam hogy mennyi lenne ugye kuponnal...de nem akarom megvenni csak megnézni elfogadja e..vagy utána is van lehetőség még nem megvenni?
köszi[ Szerkesztve ]
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
most van az itt linkelt 15/3 dolláros és 2dollár alis select is, akkor lehetséges hogy mind a kettő működik? mondjuk ha már az egyik menne nekem jó..tehát a buy all ra menni és akkor ott kiírja aztán ő automata hogy elfogadta e valamelyiket? nem kell ott jelölni semmit?
kösziIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
kaptam egy emailt alitól hogy aláírt csomag..mondom wtf?
erre elmegyek a termék linkre, oda van írva hogy két napja megjött, és ma reggel 9 órakor sikeres kézbesítés...de hol Pécelen ! ami tőlem nem kicsit van messze
ilyenkor mi van? most hogyan bizonyítom hogy nem kaptam meg?
vagy egy trackszámot adott több csomagra? vagy rossz tracket adott meg?
kösziIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
nyitottam vitát mert rossz címre kézbesítették a terméket,és ugye írták értékeljem,de nem kaptam semmit..
az van amit sejtettem hogy rossz tracket adott,küldte az újat...azt írja zárjam a vitát...ha elfogadom a javaslatát akkor ilyenkor látják az alisok hogy ő hibázott? vagy ki fogja átírni a rendes trackre?
-
silvergod
őstag
Sziasztok!
A csomagomhoz valószínű rossz tracket kaptam vagy rossz helyre postázta mert tegnap átvették Litvániában....
még 23 nap mire lejár a határidő...de ír az Ali hogy értékeljek mert átvettem...de én nem kaptam semmit...írtam az eladónak,nem válaszol. lehet ilyenkor vitát nyitni rá? mert ugye ha értékelem akkor lezártnak tekintik...[ Szerkesztve ]
-
silvergod
őstag
Sziasztok!
ha aliról 11.11-én veszek egy androidos tv boxot 41 dollár alatt akkor jól értem hogy nem kell áfát fizetnem? mert ugye a novemberi határ 41.26 dollár. vagy ha vámeljárás alá vonják akkor a 3500ft rájön mindenképpen?
-
silvergod
őstag
Sziasztok!
Rendeltem aliról terméket,másik típusra küldött fóliát,nyitottam vitát,egyből közbelépett az ali,nem volt 4 nap,aztán azt a döntést hozta hogy küldjem vissza neki a terméket 7 nap alatt...én direkt megírtam hogy nem küldöm,mert többe van a posta,mint az árú,ők így döntöttek..az eladónak többször írtam hogy,nem küldöm vissza..ő azt írja rendben nyissak vitát 2 napja magyarázom neki hogy azon túl vagyunk, ez a vége mi legyen?
Ilyen visszaküldős vitám még nem volt...
Az érdekelne hogy most a vita oldalán megjelent egy számláló ami visszaszámol 7 napról,és azt írják ha lejár ,automata utalják az eladónak a pénzt..nekem ez így megfelel,mert maradjon a rossz inkább, minthogy visszaküldjem...
tehát lejár a számláló,megkapja a pénzét,zárul a vita? jól értem? nem kell tennem semmit? kösziIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
[#41316] erre valaki tudja a választ? Köszi
-
silvergod
őstag
válasz laleeee #41595 üzenetére
nincs,csak ha küldöd,de nem éri meg mint írod..nekem most volt egy ilyenem...ha lejár a visszaküldési idő záródik a vita,és megkapja az eladó a pénzt. Én is inkább benyeltem...
-
silvergod
őstag
válasz laleeee #41618 üzenetére
nekem múlt héten volt ilyenem..nekem mást küldött mint amit rendeltem,egyből közbelépett az ali,és azt a döntést hozta mint nálad...ahogy látom nálad is ők döntöttek,és ha nem küldöd vissza buktad a pénzt,le is írják,és elvileg számol vissza majd egy óra 7 napról ,ennyi időd lenne,de mivel nem küldöd lezárják a vitát, és a pénzt utalják az eladónak...
Mostanában kicsit másképpen dönt az ali ... ehhez még hozzátársul ,ez a fantasztikus magyar posta,aki nem hozza ki a csomagokat ,csak rajta ül...track szerint 15 csomagom az országban van ,mindegyik 1 hónapja de van ami kettő!...és nem hozzák lehet megvárják a második hullámot vicc amit csinálnak...
[ Szerkesztve ]
-
silvergod
őstag
ugye nem gondolod hogy mind a 15 nek rossz tracket adtak és csak azért írják hogy megérkezett az országba minimum 1 hónapja mind...pihentetik a csomagokat karanténban...mivel ugranak a trackek (nem mind)és két hét elteltével újra megérkezik...ezek húzzák,küldik azok rendesen..
laleeee nincs mit tenni...én sem fogadtam el,a visszaküldést lényegtelen..az ali ha dönt az a vége..ha küldöd lesz pénzed,ha nem elbukod..nekem is ez volt az első ilyenem és szerencsére csak kb. 500ft volt a csomag értéke,azért meg nem sz*rozok.
[ Szerkesztve ]
-
silvergod
őstag
hagyjuk már ezt a magyar posta nyomkövetést..neked csak regisztrált csomagok vannak?
V/: de ugye azt nem kell elhinnem hogy minden társaság csak "mesél"? mert azért eddig ha odaírta hogy megérkezett ,max. 2 hét és nálam voltak...
Az hogy ez itt meg lett beszélve, az nem jelenti hogy úgy is van....
A visszaküldős kérdésemre mondjuk nem jött ennyi válasz a múlt héten,mert gondolom senki nem tudta hogy ilyenkor mi van,pedig többször is feltettem a kérdést normálisan,leszűrtem ...nem volt ilyen senkinek biztos...most ezért megírtam neki,most hogy tapasztaltam hogy is megy ez.Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
A héten 20! csomagom jött meg 1-4! hónapos rendelések..érdekes nem? ez nem lehet véletlen...
-
silvergod
őstag
lenne egy termék 21,8$ ért az ugye a 22 euro határ alatt van...
de találtam egy ilyet..Az 1. pont b) alpontja („Elhanyagolható értékű küldemények” jogcím) esetén az ÁFA törvény 94. § (1) bekezdés c) pontja értelmében a termékimport 22 EUR összegig mentes az adó alól. Az említett összeg az ÁFA törvény 256. § (1) bekezdése szerint, a Magyar Köztársaság Európai Unióhoz történő csatlakozásáról szóló nemzetközi szerződést kihirdető törvény hatálybalépésének napján érvényes, az MNB által közzétett hivatalos forint/euró devizaárfolyamot (252,19 HUF/EUR) figyelembe véve 6 000.- HUF értékhatárt jelent.
ezzel a 6000ft-al kell foglalkozni? belefér vámmentesbe az áru?Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
megjött egy termék nem azt küldte amit rendeltem,felét refundolná paypalra..nekem megfelel.
van valami buktató ha paypalra fizet vissza? mit kell elküldenem neki hozzá?
-
silvergod
őstag
válasz szimi57 #46487 üzenetére
ha belép az ali semmi esélyed visszakapni...nekem az 5 utolsó vitám mind egyre ment..küld vissza az árút 7 nap alatt vagy kifizeti a pénzt az eladónak és záródik minden. úgy néz ki az eladókat "védik",előtte mindent szinte megítélt nekem..ezek is jogosak törött árút küld,teljesen más árút mint amit rendeltem..mind egyformán záródott..küldjem vissza ha akarok pénzt,de ugye mivel 7 nap alatt a helyi postát nem hagyja el nem kiér Kínába ...így zsákutca.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest