Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • herion

    tag

    válasz V/ #70294 üzenetére

    Azért volt euró mert akkor pont teszt jelleggel VPN-ről is próbálkoztam, aztán addig automatikusan eurót állított be az oldal.
    Végül sikerült megoldani, nem a darabszámmal, nem a sütikkel, nem az app-al meg a böngészővel volt a baj, hanem az én adataimmal.
    Barátom fiókjával meg bankkártyájával ugyanazokkal a termékekkel elsőre sikerült a vásárlás az én gépemen. Abban igazad volt, hogy jobb hármasával venni. Úgy is tettem, de a Digitaling Store rekord gyorsasággal, a megrendelések leadása után 1 órával már feladta a csomagokat. Rá 2-3 órára meg a shorting centerben össze is vonták mind a 4 csomagot (összesen 12 tétel) és kapott egy EO TN-t.
    Tehát egyben fog jönni vagy (vagy elveszni) hiába a hármasával leadott rendelések.

    Nem hinném, hogy van hozzá köze, hogy még mindig folyamatban van refund dispute, de gondoltam arra is, hogy ez miatt nem tudtam kifizetni a pénztárban a cuccokat.
    Mellesleg tegnap, vagyis 24-én járt le a 10 napos türelmi idő, amit ismét újabb 10 nappal meghosszabbítottak. Így már 30 nap lett a refundból, és most már 100% hogy november 20 (szállítási védelem lejárta) előtt nem fogom visszakapni a pénzem.
    Azért vicc, hogy augusztus 22-e óta nem mozdul a csomag Kínából, és ez nem elég nekik a visszatérítéshez.

    Who Let The Dogs Out?

Új hozzászólás Aktív témák