Hirdetés

Hirdetés

  • Kipróbáltuk a Synduality: Echo of Ada zárt bétáját

    gp A világvége után mechákkal és aranyos, folyton csacsogó anime lányokkal kell szembeszállni az emberiség maradékát pusztító szörnyekkel, valamint az energiaválsággal.

  • Untappd lista

    lo Leginkább saját magamnak, lista ha felkerül vagy lekerül egy-hely az Untappd-re.Mostani lista:Beeráló-...

Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz spe88 #61872 üzenetére

    Csak ismétlem magam, de akkor újból a javaslatom a kérdésedre: AliExpress Standard shipping és AliExpress Saver shipping szállítás vagy EU-raktáras vásárlás és nincs postai kezelési díj.
    A postai szállítás esetén nincs kombinált szállítás.
    A postán maradó esetén és ugyanúgy fizetned kell ezeket a kezelési díjakat, annyi a változás hogy mindegyikért menned kell a postára, de úgy hogy ők nem értesítenek arról hogy konkrétan mikor veheted át.
    Másik az hogy ha végül mégsem a Magyar Posta lesz a kézbesítő akkor a Postahivatal címére a postám maradóak esetén a futárcégek nem kézbesítenek.
    Lényeg az hogy ha Magyar Posta és vámolnia kell a küldeményt akkor akár az 50 Ft értékű dologra is minimum 399 Ft-ot kell fizetned.

    Ezen felül javasolt a szállítási címhez, a címsor kiegészítéshez beírnod az e-mail címedet és a telefonszámodat, hogy esetleg csak belekerüljön az elektronikus cím adatok közé.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák